Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
- A Föld lapos
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szutyok13
csendes tag
válasz Baloo27 #5766 üzenetére
1 hónapja várom a frissítést
Ha van egy adott ROM és azzal működik, majd eltelik 1 hónap és a telefon alapfunkciói lehalnak, az ROM probléma? Megromlott? Elavult? Kellene tudnom, hogy developer? Miért azzal küldte csehszlovák eladó? Kellene manuálisan szórakozni vele?
Alapjaiban baj van a vassal, ha ennyire ROM függő, mégegyszer mondom, működő alapfunkciók esnek ki belőle és a frissítésekkel sem látszik megoldottnak minden probléma.
Ja ennyi pénzért...eddig ennyi pénzért 2 telefont vettem, tehát ez nagyon relatív. -
veterán
válasz Baloo27 #6041 üzenetére
Ezeknél nincs külön keret és gumis hátlap, egybe van öntve az egész
Mivel két ilyen tokon is van, ezért elhatároztam, hogy nem sajnálom a tokot, a többet erővel, mint ésszel verziót választottam. A telefon közepe táján benyomtam egy órás csavarhúzót a hátlap és a telefon teste közé, majd a résbe betoltam egy bankkártyát
Sajna így sem tudtam lefordítani a hátlapot a telefonról, mert a hitelkártya inkább betört, nem volt elég erős. Ezért a résbe ismét betoltam az órás csavarhúzót és a két eszközzel már sikerült leugrasztani a hátlapot. Sajna nem ment sérülés nélkül, de csak a hátlapon lett pici sérülés.
A két tok egyébként a háromszoros árkülönbség ellenére teljesen egyforma.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Baloo27 #6082 üzenetére
Hát azt most nem tanácsolnám, sőt semmilyen emberi kapcsolatra nem vagyok alkalmas jelen pillanatban, mert lebetegedtem mint állat. Szóval ha nem akarsz Te is táppénzre menni, akkor még nem mutatod meg a tokot.
Egyébként a készülék is meg a tok is érdekelne élőben hogy hogyan is néz ki...mert még nem volt szerencséme megtekinteni csak képeken. -
drr
őstag
-
zoleek
tag
válasz Baloo27 #6384 üzenetére
Ok,ok.
Az winyó, ez memória.
Nézd meg a gépedben a RAMot.
Illetve ha hiszek neked és visszaszorzom úgy, hogy az 1024-et 1000-nek számolom akkor is kevés lesz szerintem.Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
sanyci
senior tag
-
pitju76
tag
válasz Baloo27 #7713 üzenetére
Köszi.
Android néven megjelenik az eszközkezelőben, az itt felajánlott frissítési, keresési opció természetesen nem járt eredménnyel, keresek drivert és megnézem mi lesz.Ennyi történt:
Hiba a telepítés során.
Android ADB Interface.
Az eszköz nem érhető el Kód 10.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zoli121
aktív tag
válasz Baloo27 #11245 üzenetére
Felraktam a MIUIHU-t ezzel most jó Köszönöm. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem hogy jelenleg a 6.1.11 van fent és OTA-n nem talál frissebbet. Szóval akkor jelenleg ez az utolsó verzió?
[ Szerkesztve ]
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest