Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
Ha már az S6 a Type-C lett volna, akkor most már sokkal előrébb tartanánk, és a többiek is bevállalták volna. Megtorpantak a koreaiak, pedig ez nem volt jellemző rájuk.
Szerintem nincs ott nagy mechanika, csak egy gomb, ami teljesen fölösleges, mert csak egy plusz probléma forrásá válhat. -
SX Wave
aktív tag
Ezt te is meg én is tudjuk, de akkor nem lenne a reklámban plusz egy perc arrol, hogy milyen kafa ez a toll amiatt, hogy van rajta egy gomb. Majdnem hogy forradalom
Hátlap meg a kényelmes fogás
Keményen megy a bullshit, de úgy nézz ki, hogy az emberek többségének ez bejön. -
SX Wave
aktív tag
válasz
sanyijedi
üzenetére
Nagyon jó ez a reklám, főleg amikor a fickó nézi a hátlapot nem cserélhető aksi miatt. Szóval erről ennyit, én az alma helyében ezt a ziccert nem hagynám ki, okvetlenül válaszolnék..
A másik meg, itt a válasz is egyben a Samsungtol, miért nem kápót nagyobb aksit a Note, mert akkor ki venne a powerbankot ha az bírna hard felhasználás mellet is két napig is. Múlt évben azt reklámozza hogy milyen jól elvannak a telok konnektor nélkül, most meg vegyél powerbankot
Azért nem ártana ha időnként tükörbe néznének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo TAB M11 tablet
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hátlap meg a kényelmes fogás
Keményen megy a bullshit, de úgy nézz ki, hogy az emberek többségének ez bejön.