- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy miben hiszel, az neked kell eldönteni (vannak is erre a célra ilyen célkeresztes épületek
) ezeket a dolgokat, hogy HT viszont ki lehet tesztelni és teljesen objektív értékelni
Csak azt nem szeretem, hogy előre lehordunk dolgokat, amikről még alig van anyag neten
Ha majd lesz tízmillió teszt erről, hogy mire jó és mire nem jó a HT, akkor lehet megalapozottan szidni és dícsérni, eredménytől függően.
(mint pl a PCIE skálázódásról... erről is eleinte csak as szájhagyomány terjedt hogy a 8x már kurvalassú... ahha ja a a 16x sebességét tudja 97%-ban a játékok alatt)
Természetesen azért védem, mert nekem is ilyen van, de még én sem tudom, hogy mire jó
Ezért akarok tesztelgetni...
Ha az lesz az eredmény hogy HT nélkül jobban megy a GTA, akkor már adom is el a p1ts4ba és jön a 2500k @ 4,5GHz
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest