Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy miben hiszel, az neked kell eldönteni (vannak is erre a célra ilyen célkeresztes épületek
) ezeket a dolgokat, hogy HT viszont ki lehet tesztelni és teljesen objektív értékelni
Csak azt nem szeretem, hogy előre lehordunk dolgokat, amikről még alig van anyag neten
Ha majd lesz tízmillió teszt erről, hogy mire jó és mire nem jó a HT, akkor lehet megalapozottan szidni és dícsérni, eredménytől függően.
(mint pl a PCIE skálázódásról... erről is eleinte csak as szájhagyomány terjedt hogy a 8x már kurvalassú... ahha ja a a 16x sebességét tudja 97%-ban a játékok alatt)
Természetesen azért védem, mert nekem is ilyen van, de még én sem tudom, hogy mire jó
Ezért akarok tesztelgetni...
Ha az lesz az eredmény hogy HT nélkül jobban megy a GTA, akkor már adom is el a p1ts4ba és jön a 2500k @ 4,5GHz
-
Ha lesz egy kis időm, majd nyomok game bencheket valami jó kis CPU limites felbontásban értelmes játékokkal rendesen lemérve Fraps-szal. És nem csak így "kb leolvasás" után
Engem főleg GTA, BF, és DiRT érdekelne
Egyrészt azért hogy az ilyen kommenteknek, mint amit te most leírtál legyen is valami alapjuk, másrészt pedig azért mert engem is rettenetesen érdekel, és ez a teszt nem csillapította teljesen a kíváncsiságomat...
-
Remek és hiánypótló teszt
Respekt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest