Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
zLegolas #192 üzenetére
nemtom, en a helyedben nem mondanek semmit a flame-keltesrol, ebben a topicban meg csak olyan post-od volt, amivel flame-et szitasz, vagy epp szemelyeskedsz
ezek utan remelem nem kell, hogy elmondjam rolad a velemenyem
szerk.: ahh, megkovetlek, #193 egy ertelmes hozzaszolas, es toled szarmazik - elnezest
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
zLegolas #124 üzenetére
Az utóbbi hét híreinek kommentjei, amit a linux tábortól hallottam, többségében kritikán aluli színvonalúak voltak, úgyhogy megértem, ha sok emberben forr már a méreg, én is kezdem elcseszett módon unni ezt az ócska fikahadjáratot a Windows és az MS ellen, és kezdem egyre jobban megutálni ezt a egész agresszív linuxos közösséget (és kicsit a maceseket is), márcsak azért is sokkal szimpatikusabb a BSD vonal, mert nincs körülöttük ekkora cirkusz, mint ami a linuxos-windowsellenes tábort jellemzi.
És ennek a vitának az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy melyik operációs rendszer miben jobb/rosszabb, ennek már semmi köze nincs a szakmához sem.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
zLegolas #124 üzenetére
horrrr..... horrrr......
nem tetszik, mikor visszanyal a fagyi? lehet nem eppen koltoi a stilusom, de picit elgondolkodhatnal azon, amit irok - akar ebben a topicba, akar a masikban
meg azon is, hogy velem van a baj - neked mar az alairasod provokativ (es kerlek ne gyere azzal a szoveggel, hogy inkabb poen - van, akitol ezt elhinnem, de nem toled)
de most erre ugysem fogsz reagalni jool, mert levego neked az en bolcsessegem - hat ne tedd, erdemben ugysem tudsz csak a ragalmazas, meg a seggfejezes megy
X-COM: igy is - egyebkent #56-ban van egy kep, es ber ott nem wmf van, de ugy is megjeleniti az ie (de a tobbiek is) a kepet, hogy sem a header, sem a kiterjesztes nem felel meg a kepnek
[Szerkesztve] -
moonman
titán
azért vagy flémelő, mert semmi érdemleges hozzászólást nem tettél, csak beböfögtél egy fikázást.
a kurvaanyázós részt szerintem olvasd át mégegyszer, hátha ezúttal feltűnik a ragozás.
pöcsözés: jakérem, akinek nem inge...
WN31RD: én csak azt írom le, amit látok. a Vistás topicban még nem jártam (ezek után nem is fogok), de ezentúl megígérem, nem kritizálom a munkásságod, legfeljebb ignorálom, ahogy azt sipi is tanácsolta.
na részemről ennyi.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
koszonjuk az epito hozzaszolast, egy kerdesem maradt: elolvastad, es fel is fogtad, amiket irtam?
valaszodat elore is koszonom, addigis tudom, a kurva anyankat (az enyemet is, meg billgecc-et is)
WN31RD:
''Teljesen mindegy, hány éve, nem lett volna szabad olyan képformátumot tervezni, amely kódot is magában foglalhat, vagy legalábbis nagyon körültekintően kellett volna gondoskodni arról, hogy ezzel ne lehessen visszaélni. A képben rejtőző exploit mellesleg akár floppy-n is utazhat''
ezzel nem egeszeben ertek egyet, ugyanis tegyuk fel, hogy eddig egyetlen virus sem epitett ilyesmire, mitobb, a virusok szinte mind beleirkalnak a futtathato allomanyokba, modositva azt, es igy fertoznek - ezesetben a Te fejedben megfordulna az, hogy nem biztonsagos olyan képformátumot tervezni, amely kódot is magában foglalhat (probald akkorrol nezni, mikor ezt a ''baklovest'' elkovettek)
a tobbiben igazad van, azok szerintem is megfontolatlansagra vallanak (en sem ertettem soha, hogy miert lehet ossze-vissza olvasgatni a kulonfele kepeket (jpeg kiterjesztesu, es content-type-u png-t, gif-et)
Sipi: jo-jo, de ez veletlen egy ''ertelmesebb'' fajta - lattad pl a vista-s, dvd-s topic-ot?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T480s 27% 14" FHD IPS i7-8550U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás száml
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest