Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Fade_Away #77 üzenetére
Tartsuk tiszteletben rudi kérését...
Tényleg uccsó hsz. ebben a témában.
1. nem emléxem az esetre...
2. ettől még történhetett így...
3. ha valóban azzal érveltem hogy ez a szakmám, akkor (is) igazat mondtam...
4. mivel a ''szakma'' alatt ebben az esetben a kereskedelem értendő, ha te nem ebben tevékenykedel, akkor nem is vagy olyan helyzetben hogy meg tudd itélni a kompetenciámat...
5. a PH!-n folyó kereskedelmet, az itt tapasztalható árfolyamokat nem érdemes a VV-hoz hasonlítani...rengeteg tévhit kering itt, bizonyos termékeknek mesterségesen magas az ára, másokat meg aluláraznak...LOL
Itt nincs számla, adó, járulékos költségek...viszont vannak olyan termékek is amelyek normál kereskedelmi csatornákon nem is szerezhetők be (''eladó 400MHz-es RAM, istenuccse ment 600MHz-en...''), stb.
Nehogy már az itt fellelhető árak határozzák meg a piacot...
6. akárhogy olvasom a #70-et, a jóakarat valahogy nem jön le (3.-5 pont kifejezetten ezzel ellentétes érzelmi töltéssel bír...)
-
-
Rover623
félisten
válasz
Fade_Away #68 üzenetére
És ezt pont egy olyan topic-ban vágod a pofámba, ahol:
1. számokkal és elméletekkel próbálom bizonyítani az igazamat...
2. érdekes módon egy házigazda is igazat ad nekem...
3. a legszakmaibb ellenérvek az irányomba a következők voltak: bazzeg ennyire nincs eszed?, hogy lassab legyen gecc?, stb.
4. és még én vagyok a tapló...?
5. a ''Sokszor meg hülyeséget''-re lécci példákat...hátha valóban tévedtem, nem szeretném még egyszer elkövetni ugyanazt a hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3607, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest