Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Fade_Away
üzenetére
Tartsuk tiszteletben rudi kérését...

Tényleg uccsó hsz. ebben a témában.
1. nem emléxem az esetre...
2. ettől még történhetett így...
3. ha valóban azzal érveltem hogy ez a szakmám, akkor (is) igazat mondtam...
4. mivel a ''szakma'' alatt ebben az esetben a kereskedelem értendő, ha te nem ebben tevékenykedel, akkor nem is vagy olyan helyzetben hogy meg tudd itélni a kompetenciámat...
5. a PH!-n folyó kereskedelmet, az itt tapasztalható árfolyamokat nem érdemes a VV-hoz hasonlítani...rengeteg tévhit kering itt, bizonyos termékeknek mesterségesen magas az ára, másokat meg aluláraznak...LOL
Itt nincs számla, adó, járulékos költségek...viszont vannak olyan termékek is amelyek normál kereskedelmi csatornákon nem is szerezhetők be (''eladó 400MHz-es RAM, istenuccse ment 600MHz-en...''
), stb.
Nehogy már az itt fellelhető árak határozzák meg a piacot...
6. akárhogy olvasom a #70-et, a jóakarat valahogy nem jön le (3.-5 pont kifejezetten ezzel ellentétes érzelmi töltéssel bír...
) -
-
Rover623
félisten
válasz
Fade_Away
üzenetére
És ezt pont egy olyan topic-ban vágod a pofámba, ahol:
1. számokkal és elméletekkel próbálom bizonyítani az igazamat...
2. érdekes módon egy házigazda is igazat ad nekem...
3. a legszakmaibb ellenérvek az irányomba a következők voltak: bazzeg ennyire nincs eszed?, hogy lassab legyen gecc?, stb.
4. és még én vagyok a tapló...?
5. a ''Sokszor meg hülyeséget''-re lécci példákat...hátha valóban tévedtem, nem szeretném még egyszer elkövetni ugyanazt a hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Samsung A16 mobiltelefon
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), stb.
)