Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
Integra
titán
a 30 centisben nem voltam biztos, mert az oldalán nem írtak semmit róla:( és képet sem láttam.
de ha ez igaz, akkor még a 12 centisek sem sem kellenek akkora számban:))))
nekem az tetszik a legjobban hogy úgy fogok tudni belerakni 4 hdd-t hogy a hdd-k között kimarad egy-egy hely, ezáltal az előtt levő 12 centis ventik ideálisan tudják lefújni róluk a meleget, vagyis kézelegnél nem lehet soha melegebb a vinyó még nyáron sem. a vantec rakcem 25 fokot mutat egy hét leállítás mentes üzem után, ha ilyenkor kiszedem a fiókból még csak langyosnak sem nevezhető a hdd:)
na ha ezt full alu fiók nélkül meglehet csinálni ezzel a házzal... isteni lesz:)
a tápon meg agyalok, mert egy brutál darabot szeretnék belerakni és az már támogassa a btx-et is. 500W körül. de ez még biztosan pár hónap.
ja, és kéne fekete előlap a pioneer slotin-hez:) -
Kraptor
őstag
CM STackert akartam venni, de sehol se találtam. Maradtam az Antecnél, ami jó és szép de azért mégse az amire számítottam. Stacker az nagyon állat mert könnyen beletudsz rakni egy vízhűtést és nem kell hozzá szétvágnod a házat, pl amit én csináltam szegény Anteckel:):)
CM Stacker honlapja
[L]http://www.coolermaster.com.br/index.php?LT=english&Language_s=6&url_place=product&p_serial=STC-T01&other_title=STC-T01CM%20Stacker[/L]
Nagyon baba...árat kitud mondani?
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- OpenMediaVault
- Arc Raiders
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest