- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Ennek két oka van.
1) Parci - valószínűleg - nem ismerte ezt.
2) Az új szervert már nem én fogom karbantartani, ezért én meg nem tudtam arról, hogy hamarosan föléled.
Éppen ezért Parci már közvetlenül akkor szólt, amikor az átállás esedékes lett. Ergo nem volt értelme már a TTL-ekkel piszkálódni.
Aki meg itt nyávog még, hogy lassú, az legyen türelemmel inkább. Az új szerver nagyságrendekkel gyorsabb, mint a régi (legalábbis I/O-ban, ami az elmúlt időszakban a szűk keresztmetszet volt), de még be kell lakni-belőni. Az előző igencsak ki volt hegyezve és ami trükköt lehetett, bevetettünk rajta, hogy működőképes maradjon. Egyszerűen úgy megnőtt az olvasótábor, hogy nem bírta, így sem már.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest