Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Ennek két oka van.
1) Parci - valószínűleg - nem ismerte ezt.
2) Az új szervert már nem én fogom karbantartani, ezért én meg nem tudtam arról, hogy hamarosan föléled.
Éppen ezért Parci már közvetlenül akkor szólt, amikor az átállás esedékes lett. Ergo nem volt értelme már a TTL-ekkel piszkálódni.
Aki meg itt nyávog még, hogy lassú, az legyen türelemmel inkább. Az új szerver nagyságrendekkel gyorsabb, mint a régi (legalábbis I/O-ban, ami az elmúlt időszakban a szűk keresztmetszet volt), de még be kell lakni-belőni. Az előző igencsak ki volt hegyezve és ami trükköt lehetett, bevetettünk rajta, hogy működőképes maradjon. Egyszerűen úgy megnőtt az olvasótábor, hogy nem bírta, így sem már.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest