Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem, minden más le van tiltva. A 'My Documents' át van irányítva egy hálózati mappára, ami jó, mert bármelyik gépről lépsz be, a profiloddal kapod a doksiidat is, de ugye ha a hálózat leáll, akkor nincs meló, így hajlamosak vagyunk a sűrűn használt saját fájlokat az asztalról használni. A hálózati háttértárakat egyébként naponta archiválják, egy vagy két hétre visszamenőleg minden napi állapot elérhető.
Szerk: látjátok, milyen hasznos a Windows billentyű? A széles képernyős noteszoktól rövid úton eljuttatott minket a hálózati adatarchiválásig.
p
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
az miért jó,. hogy oda kell menteni?
Azt archiválják? -
parandroid
félisten
válasz
raszputyin
üzenetére
Letesz minden ablakot a tálcára, és megkapod az asztalt.

Miután céges gépeken az asztalon elhelyezett folderekben vagyunk kénytelenek tartani a cuccainkat (hála a szigorú biztonsági beállításoknak), így jó szolgálatot tesz alkalmanként.
p -
raszputyin
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
nincs rá másik kombó? csak van...
mit csinál a zászló + M?
Egyébként asszem Linuxban is jól használható, úgy tudom, van ahol alapértelmezés szerint is működik, felnyitja a Gnome/K menüt, szövegesben meg terminált vált eggyel. Szóval nem az op.rendszer az kérdés, hanem az, hogy úgy ahjogy van, nyomorékság.
Persze az, hogy a rajz ott van, sokmilliárd dolláros kérdés... [ennyire bírságolnák meg az érintett cégeket, ha betartatnák az EU, az Egyesült Államok és más országok törvényeit.] -
parandroid
félisten
válasz
raszputyin
üzenetére
A 'Windows gomb' + 'M' kombinációt szoktam használni, néha hasznos...
De néha a Start menübe is benavigálok billentyűzettel, főleg ha nincs se egér, se pöcökegér. A TouchPad-nél gyorsabb módszer.
p
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
Ha lesz a kicsiből X600-as, T minőségben, az nagyot üt

A windows gomb használhatatlan windows alatt is + a Ctrl, Shift, Alt, Alt GR legyen nagy, le****om az extra funkciókat, ha gépelni nem tudok. -
Den
veterán
mesélj már erről a fémötvözetről pls. meg hogy miért titánium a neve, mert legjobb tudomásom szerint a titánium a titán angolul, és a tulzottan csak számitástechnikára fókuszált (szűkített) látókörű emberek használják magyar szövegben. (na meg a b-filmeken nevelkedett vidióták, stb...)
persze tévedhetek is. -
dat
senior tag
Az IBM is elk*rvult... sajnos.

-
WN31RD
addikt
Pl. az, hogy Linuxot használok (ld. adataim).

Ezenkívül fölöslegesen nyomják miatta össze a többi billentyűt, legalábbis nekem nem hiányzik oda még egy módosító (Linux alatt is lehetne mapelni rá dolgokat). Egyéként az IBM is állítólag azért nem rakta rá a ThinkPad-ekre, mert ergonómiailag nem szerencsés (nem tudom, ez alatt pontosan mit értettek). -
sbazsi
veterán
Bővebben: link
Ez nem semmi.
IBM website, fent lenovo, és a siteon belül nem látok semmi ibm-et.
-
Pompi
nagyúr
kikopi a link majd bekopi
BTW én sem vagyok a Windows gomb nagy híve...
Nekem ilyenem van Bővebben: link. Ezen ugyan van, de szerencsére a jobb felső sarokban, hogy még véletlenül se nyomjam meg
Szerk: hogy miért jó ezeknek, hogy nem lehet képet direkt linkelni...
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Tetszenek...
Bár nem rajongok a széles kijelzőért. És a Z60t-t is adhatnák Ati kártyával. -
Pompi
nagyúr
Akkor ezek valamiféle kakukktojások?
Bővebben: link
Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
''(állítólag Windows gombbal is rendelkeznek)''
Eddig nem rendelkeztek? -
erdoke
titán
Kukkants má' be egy periódusos rendszerbe, pls. Két évig tanultam a szervetlen és analitikai kémiát, ennyi fingom még csak van a témához, a kérdést (ezúttal) nem a tudatlanság hajtotta.

Azt gondoltam, hogy a hír többi részének megfelelően érdemes lenne ezt is lefordítani magyarra...
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Maf@sz az a ''titánium''?

-
WN31RD
addikt
''de lesz linuxos kiadásuk is''
Ez viszont határozottan szimpatikus, remélem, a komolyabb ThinkPad-eknél is választható lesz a Linux. -
WN31RD
addikt
3 kg? 4 cm? Nem túl biztató...

Mellesleg utálom a szélesvásznú kijelzőt és a Windows gombot is. Remélem, Lenovo-ék csak szélesíteni akarják a termékpalettájukat, nem pedig ilyen irányba elvinni a régi jó ThinkPad-et. -
zfarkas
senior tag
Egy Z60t rendel!
És milyen olcsó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest