Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Amúgy most is így van...
Szerinted van olyan megjelenítési mód, ahol a DX9 lebegőpontos(!) színképzését kerekítés nélkül meg tudják lejeníteni? Szerintem nincs. Van 16 bit, meg 32 bit aztán annyi.
Szóval szerintem egy 22 biten generált kép sokkal szebb tud lenni 16 biten, mint egy 16 biten generált 16 biten...
AE -
ArchElf
addikt
Az FF8-al most játszom, de akkor már értem, miért volt SOKKAL szebb a kép a Voodoo3-on mint az R8500-ön...
:(
AE -
ArchElf
addikt
Esetleg meg lehet próbálni beállítani defaultnak a 'reference-renderer'-t...
Azt hiszem a DX7 SDK-ban már volt ilyen... Ez mindent(!) kiszámoltat aprocival, amit a videokártyának számolnia kellene... Nem hinném, hogy olyan lassú lenne a reference-renderer FFVII alatt. (Amúgy én még akkor nyomtam végig, amikor még egy V3-3500TV lelkes tulajdonosa voltam)
Amúgy még van egy 4 megás Orchid-om elfekvőben.:)
AE -
ArchElf
addikt
Jaja...
Nem akarom a megkövesedett nV-3DFx flamet felszítani, de szerintem a 3dfx fanok mindennek jobban örültekvolna, mint hogy az nV-hoz került a cég...
(Mellesleg most az nV nem is lenne sehol, ami mondjuk nem feltétlen jó a felhasználóknak, de hova tűnt a minőség...)
In memoriam 3DFx.
AE
Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi