- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
james
aktív tag
''Marha egyszeru szimulalni egy programmal az egeszet. Ha lenne 'szagdetektorunk' akkor egy nagyon egyszeru elektronikus aramkorral is lehetne szimulalni. A szunyog egy gep ...'' Ha ez ilyen egyszerü lenne, mért nem sikerült még hatékony csapdát csinálni a szúnyog csalogatására? Már írtam, ez hihetetlenül jövedelmező lenne.
''A sejtek szamaval pedig nemlinearisan novekszik a lehetosegek szama. Ha a sejtek szamat tekintjuk akkor sokkal inkabb a rossz hatasfokrol es a kaoszrol beszelhetnenk.'' Talán inkább a káosz nemléte az érdekes nem?
''Egyebkent az idezett mondat elmegy egy parlamenti felszolalasban, de egy uj tudomanyag bevezetesehez csak ures szavak.'' Az egész könyvet mégsem írhattam le :). Meg maga a könyv is csak kivonata, egy esetleges új tudományágnak.
''Hogyan akarsz összehasonlitani egy meg nem irt programot egy hipotetikus mezot erzekelo hipotetikus szervvel ??? '' Az ismert megoldást hasonlítom az optimális megoldáshoz. Az algoritmus szagra, megírható.
''Függöleges elipszoid'' ''Egyebkent az ilyen dolgok jelentos reszet (amivel mar foglalkoztak) mar egesz jol leirtak nagyon egyszeru alapelvekkel...'' Erre kifejezetten kiváncsi vagyok, szúnyog esetében mi ennek az oka. Különben én sem bioenergiára gondoltam, hanem inkább valamilyen más mezőre.
A többiről késöbb.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA® driverek topikja
- LED világítás a lakásban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest