Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nem, nem csak Neked.
érdekes gyakorlat, hogy bár a tömeget háromcellás akkuval adják meg, a standard felszerelés része nem ez, hanem egy hatcellás változat - Vagyis marketing: könnyű és sokáig bírja egy feltöltéssel, de el ne gondold már, hogy egyszerre!
Viszont nekem határozottan tetszik, hogy 6 cellás akksival lehet etetni pluszba, a beépített akksi mellé vennék 2db 6 cellást, és cserélem, ha lemerül. Így biztosan bírja a Pirike 12 órás munkaidejét is...
Szvsz lehet újjal is irányítani, mint a PDA-kat, de az a tükröződő felület nem feltétlenül előnyös nem csak jegyzetelésnél, hanem semmikor sem.
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
2 kiló körül is használható, nekem gey Toshiba M200-am volt, 2.2 kiló volt, 12''-os kijelzővel, kb 13''-os kasztnival. Ne mvolt vele gondom, teljesen jól használható. Persze nem éppen nőknek való félkézzel tartva mondjuk egy órán át

Ezzel a notival sem lenne gond, de a tükröződő kijelző kritikán aluli egy ilyen notebookba. Még a Toshiba enyhén tükröződő kopásálló rétege is zavaró volt néha, pedig köze nem volt az ilyen csilivili velencei tükör glaretype kijelzőkhöz... -
xedos
addikt
Csak nekem szúrja a szemem:
''érdekes gyakorlat, hogy bár a tömeget háromcellás akkuval adják meg, a standard felszerelés része nem ez, hanem egy hatcellás változat. ''
Tablet PC-nek nagyon nagy és nehéz! Oda max 10'' és 1kg való.
Próbáld ki: egy kézben tartva rajzolni rajta... -
orbano
félisten
tablet PC glare type kijelzővel

megaLOL. ezek teljesen elmebetegek? elképzelem, ahogy beülök vele jegyzetelni a suliba és telibe visszaverődik róla a nagyelőadó mennyezeti világítása... Istenbarma ez az Asus notebook téren néha... -
Flashy
veterán
tetszenek ezek az izék, ami befordítva rendes notebook, kifordítva meg lehet rajzolgatni. csak ne legyen nehéz, legyen vékony, menjen sokáig egy töltéssel és legyen megbízható (a kifordító mechanika, meg bírjon sok tapogatást meg rajzolást az érintőképernyő)
-
rudi
nagyúr
Ma gyűjtöttem anyagot a hétvégi hazai pályához, és már láttam rendelhető R1-et, bőrborításos Asus-t és Lamborghinit is

-
shteer
titán
tetszik. határozottan. kell.
-
_cirmos_
őstag
egy kicsit nehéz, meg az üzemidő elég lutri, de jó irányba tapogatóznak.
-
kinek a munkanapját? Az igazgató úr 3 órás munkanapját, vagy cassindy kolléganő-helyettes 12 órás munkanapját???

-
L3zl13
nagyúr
Hmm, egy ati vagy nvidia grafikával bejönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont nekem határozottan tetszik, hogy 6 cellás akksival lehet etetni pluszba, a beépített akksi mellé vennék 2db 6 cellást, és cserélem, ha lemerül. Így biztosan bírja a Pirike 12 órás munkaidejét is...