Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hmmmm. Te most ezt nagyon félreolvastad. Játékoknak kell(het) az sli, de nem a két főprocesszor. A két föprocesszort igénylő alkalmazásoknak meg az sli nem kell.
Ha arra gondoltál, hogy valami 3d studiózáshoz kellene a kari, arra meg már megoldások vannak, nem ezen a szinten.
[Szerkesztve] -
Nekem az tetszik, hogy az Nvidia már ilyen szintű chipeket gyárt. Az iwill igen nagy név, az opteron szervereek egyre nagyobb teret nyernek, és most ezen még nyomhat ez a nem gyenge chip.
Az is nagyon meglepű, hogy a hidak passzív hűtéssel vannak... Az Nforce4-re meg propeller kell.
Hmmmm, honnan lehetne ilyen lapos passzív bordát szerezni?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
és ha kijön a kétmagos athlon64, máris lehet gizdázni a szupergazdagoknak hogy 4 procis gépük van

-
polika
senior tag
ha nem rakod teli az összes bankot de amúgy elég a memória amit 2 bankba raksz akkor az jobb...mert jobb időzítéseket lehet csinálni ha csak 2 ram van benne mintha 4, szal ha csak azért akarod telirakni a slotokat hogy teli legyen és nem mert több memória kell (ie egy szervernél) akkor butaság amit csinálsz (szerintem)
-
anaqer
veterán
Jóóó öreg RageXL, hová is lennénk nélküled.

-
Hun'reeth
őstag
Pofás kis cucc. Egyszer majdnem vettem Iwill alaplapot csak nem lehetett kapni sehol!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atus33
tag
2procis szerver lapot PCI-X-szel, PCI-E-szel és 8 memóriafoglalattal nemigen kapsz 90+Áfánál olcsóbban.
Itt egy másik PCI-E képes szerver lap: Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
nem hiszem, h tévedés lenne. ha nincs az a kis kártya, amit pl az ASUS A8N-SLI-hez adnak, akkor gyárilag kell az alaplapba beledrótozni, hogy melyik sín mennyit kap, míg a +kártyásnál az határozza meg, illetve osztja ketté.
''Ha tud valaki 4 prockos sli alaplaprol (szal ahova a masik chipet is berakjak), szoljon.''
erre még szerintem várhatsz...
-
tetszik, csak el se merem képzelni, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen gép

-
anulu
félisten
szép!
bár ezt már tegnap is megmondtam róla, amikor a chipsetről folyt a kitárgyalás 
azt mondjuk nem értem, hogy miért nem 8/8 PCI-E csatornát adnak alapból a két vidkártyának?
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
abból is kettőt, igaz nem megy együtt a 2 darab aszem, de jól hangzik. 
3D-s ügyködésnél bizony jól jön azaz SLI-be kötött két bika kártya ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de mondjuk érdekelne, hogy 2x248 Opteron + 4x512MB RAM + 2x6800GT SLI-ben mire lenne képes...