Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
válasz
Tangerine #124 üzenetére
A Super Shuffle kiderult csak egy marketing fogas volt, hogy egy gyar felhivja magara a figyelmet. Mellesleg ami kozeli kepeket lehetett rola latni, az eleg ultragagyi volt.
Nekunk amugy van egy iPod shuffle-nk is, nincsen vele semmi baj, amire vettuk arra jo, es szep. Teny hogy nem lehet rola tul sokat beszelni. Az 5 funkciojat ami van neki szepen ellatja. -
Tangerine
senior tag
válasz
Tangerine #122 üzenetére
Nagyobb port kavart a Luxpro cég pici lejátszója
A tajvani Luxpro cég emberei szerint a ''Super shuffle'' névre keresztelt termékük nem azonos az Apple iPod shuffle termékével, mert annál jobb. A látogatók szerint azonban a kettő terméket első ránézésre meg sem lehet különböztetni egymástól.
A CeBIT-en kiállító cég terméke az Apple jogászainak nyomására pénteken eltűnt a látogatók szeme elől, ám szombaton újból felbukkant. A lejátszó kinézetre szinte megegyezik az Apple termékével, azonban fel van szerelve egy FM tunerrel, hangot felvenni képes mikrofonnal és WMA formátumot is képes lejátszani (természetesen AAC-t nem). A termék csak egy picivel vastagabb, mint az iPod shuffle, ám annál olcsóbb.
Az Apple szóvivője szerint a cég jogászai jelenleg lehetséges lépéseket vizsgálják. Bővebben: link -
Fade_Away
őstag
válasz
Tangerine #20 üzenetére
erről a szebbről fölösleges vitatkozni...
nekem ipod a legszebb hdds lejátszó iriverek/creativok.... elbujhatnak mellette.
Neked meg nem.
''szebb/jobb/olcsóbb/többet tudó'' háát ehez képest nem 1 nagyon hozzáértő ember aki nagyon utánanézett a dolognak ipodot vett. ld pld Divot...
Ha hddset vettem volna énis az Ipod mellett raktam volna le a voksom.... -
Macc
aktív tag
En is falnak mennek a random lejatszastol. De az csak egy funkcio. Otletes funkcio tovabba az is, hogy mivel pici a kapacitasa, minden radugasnal veletlenszeruen feltolti zenevel a gep. De ez is csak egy funkcio. En ezt sem hasznalnam. En fogok venni egyet a baratnomnek, mert mar egy ideje szeretne egy 1GB-os pendrive-ot, ezzel meg utkozben meg zenet is tud hallgatni ha eppen akar. Kijelzo eloszor nekem is hianyzott, de nem veszes, mert amugy sem megy ra olyan sok cucc, foleg, hogy inkab adathordozasra kell
Szoval nekem tetszik az egyszeru design-ja miatt, az ara miatt.
Es nem tudom miert kene ugy ereznem, hogy atvertek, hogy csak az alma miatt veszem meg stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- SONY LCD és LED TV-k
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Formula-1
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest