Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
En is falnak mennek a random lejatszastol. De az csak egy funkcio. Otletes funkcio tovabba az is, hogy mivel pici a kapacitasa, minden radugasnal veletlenszeruen feltolti zenevel a gep. De ez is csak egy funkcio. En ezt sem hasznalnam. En fogok venni egyet a baratnomnek, mert mar egy ideje szeretne egy 1GB-os pendrive-ot, ezzel meg utkozben meg zenet is tud hallgatni ha eppen akar. Kijelzo eloszor nekem is hianyzott, de nem veszes, mert amugy sem megy ra olyan sok cucc, foleg, hogy inkab adathordozasra kell
Szoval nekem tetszik az egyszeru design-ja miatt, az ara miatt.
Es nem tudom miert kene ugy ereznem, hogy atvertek, hogy csak az alma miatt veszem meg stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monsgeek m1V5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szoval nekem tetszik az egyszeru design-ja miatt, az ara miatt.