Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Ja, én csak feltételeztem, hogy jövőre, mire ez az Apple-Intel kooperáció megvalósul, pl. 5.6 GHz-s Pentium 5 és 3.3 GHz AMD procik lesznek. Én hamisítottam a furcsa ábrát

De komolyra fordítva a szót: az Apple gépek procijai valami vektoriális számító alegységet is tartalmaznak, ami miatt sok esetben iszonyú gyors. Az Intelben nyilván nem lesz ilyesmi, ezért hogyan tartja meg az előnyét az Apple? Vagy akkor már az Intel is olyan gyors lesz, hogy nem is lesz muszáj ezt az előnyt tartogatni?
(Feltételezem, hogy a Mac akkor is maccülönböztethető lesz akár egy brand PC-től is. Bár az én 3 éves Compaq notim is szép, és tökéletesen működik egy hibás RAM cseréje óta, sohasem fagy le.
Nagyon szépek a Macek, de azért PC-ről megszokást igényel a használatuk. A csilivili vizuális effektusok meg (talán/nekem) olyanok, mint a Star Wars 3. része és pl. egy Dűne film közötti összehasonlítás: hiába fapadosabb a Dűne ''kinézete'', nem tartalmatlanabb az SW-nél
A Photoshopp meg tök ugyanúgy működik mindkettőn. Apple monitort meg vehetek az alumíniumházas PC-mhez is (ami úgyis az asztal alatt van), és veszek is!!!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android felhasználók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Feltételezem, hogy a Mac akkor is maccülönböztethető lesz akár egy brand PC-től is.
A Photoshopp meg tök ugyanúgy működik mindkettőn. Apple monitort meg vehetek az alumíniumházas PC-mhez is (ami úgyis az asztal alatt van), és veszek is!!!!! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)