Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
válasz
greatchaos
üzenetére
Pedig az integrált grafikának éppenhogy számít a dual-channel -elvégre nem mind1, hogy 64biten vagy 128biten kommunikál a rendszermemóriával.
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos
üzenetére
Intelnél azért drágák a lapok, mert drága az intel chipset, mivel ebben nincs intel, így valszeg olcsó lesz

-
Xantomas
őstag
Klafa, pont ilyet keresek!
-
Genialis
aktív tag
Egycsatornás memóriavezérlő 2007-ben? Ráadásul mondjuk egy új 4 magos proci mellé? ezt komolyan gondolták? Nekem viccnek tűnik, akármennyire alsó kategória...
Ennél már csak a kissebb lapon lévő floppy csatlakozó röhejesebb.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
greatchaos
üzenetére
én is így vagyok vele, azzal kiegészítve, hogy én egyáltalán nem játszom. jelenlegi gépemben is azért 7200 van, mert kisebb kártyát már nem lehetett kapni, a korábbi meg nem pcie-s volt.
-
greatchaos
addikt
tévedsz, pl nekem (és biztosan vannak többen is) bőségesen elég egy gf 6150-s szintű vga... arra, hogy 2 havonta játszak carbont 800x600-ban mediumon, vagy farcry-ozzak high-en, ahhoz tökéletes...
egyébként a 15k-s árcédulás is sokallnám mellette, bár intelnél drágább, amd-s platformon 13k-ért már kapni fullos int vga-s lapot...
[Szerkesztve] -
CimbiX
aktív tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Ilyen szintü integralt grafikaval ma mar sztem ciki valamit piacra dobni, ezt a bünt valoban csak az alacsony ar teheti jova-->15e max!

-
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos
üzenetére
bár, tapasztalataim szerint, a single channelből a grafikus teljesítménynek nem származik hátránya... - aki meg brutál gamer gépet vesz, az nem ezt a lapot fogja preferálni...
-
greatchaos
addikt
én ezen lapkák grafkus teljesítményére leszek/lenék kívéncsi...
-
törölt tag
Csak tudnán, hogy míért szidjátok egy alsókategóriába szánt deszkát...
Az tuti, hogy olcsó lesz. -
Shadows
senior tag
tiszta asrock 775ic2dvg<<<én találtam fel. mé nem tesznek rá 8100-as geforcot??
ati vgás lapok mié nincsennek hd2100 estleg kis tuningos hd2150 -
anaqer
veterán
Single channel, Intel, IGP... nagyon horzsolni fog ez a varázslatos kombináció, azt hiszem.
-
hat, elegge le vannak sporolva a csatlakozok az alaplaprol, lenne meg hely boven 1-2 extra usb kivezetesnek, vagy epp TV-out-nak.
-
antikomcsi
veterán
Hihetetlen mennyire nyomja az nvidia az utóbbi időkben az intelt.
Szeretettel várom a hasonló megoldásokat K10 alá is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest