- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Késve bár, de válaszolok a Zahn-trilógia hivőinek.
Nem hiszem el, hogy komolyan veszitek ezeket a könyveket! Az összes folytatással az a gond, hogy a szereplők sorsán semmit sem változtat. Olyan ez, mint a szuperhős képregényeknél, hogy nagyon ritkán van szükséged bármiféle kronológiára. Olyan ez, mint a pikareszk regények, ahol a főhős nem változik.
Lucas eleve megtiltotta, hogy komoly változtatást tegyenek a szereplőkhöz.
A Zahn trilógia hősei erőltetett másolatai a IV-V-VI szereplőinek, ahol Han továbbra sem hisz az Erőben, pedig számtalanszor láthatta Luke akcióit, ahol Luke továbbra is szerencsétlenkedő ifjonc, pedig már 30 felett járó, sokat tapasztalt Jedi lovag, Han és Leia kapcsolata pedig a régi párbeszédek folyamatos felböfögése. Az ysalamiri kb akkora marhaság, mint a kriptonit a Superman művekben, kell valami, amivel sebezhetővé lehet tenni egy Jedit is. C'Baoth helyett egy őrült Obi-Wan klón szerepelt volna, de ezt Lucas nem engedte. Thrawn egész jól sikerült, ezt meg kell hagyni. -
anulu
félisten
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
-
morzsa
aktív tag
Már máskor is találkoztam ezzel az effektussal

Nem lehetne megoldani, hogy a ''gyártó linkje'' ne a cikkre mutasson vissza, hanem a gyártó, vagy legalább egy forgalmazó oldalára? A jelenlegi formának semmi, de semmi értelme nincsen, mert a cikkbő elég jól kiderül a gyártó kiléte.
Timothy Zahn műveit pedig ne tessék leponyvázni!
Simán versenyben vannak az alapművel. (Álmaimban a Hallmark bekebelezi a SW jogokat és évente jön egy egy új SW film (az arra érdemes könyvek alpján) a la Dűne sorozat) -
aXXon
őstag
-
Jim Tonic
nagyúr
-
BenJoe
senior tag
És nincs egy harmadik, ami az egyensúlyt képviseli?

/PC./
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
-
Obi-1
őstag
Bocs, természetesen nem szántam nagyon keménynek ezt a hsz-t. Cserébe egy link:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
-
Jim Tonic
nagyúr
-
Obi-1
őstag
Nehogy már gondot jelentsen egy pár háttérkép, hang és ikon megszerzése a webről! Biztos vannak fanatikusok által gyártott komplett sw skinek is, de például nekem is van egy valag vaw filém, Vader szuszogás, fényszablya ki- és bekapcsoló hang, R2, híres mondatok (Nem haragszom önre, Needa kapitány...).
-
Hun'reeth
őstag
Szevaa badbrother!!!
Rég találkoztunk. Újra itt?
Látom LOTR mániás vagy. Helyes. Én már sok éve az vagyok. (mióta először olvastam kb. 15 éve). Egy sörre összejöhetnénk egyszer!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Digital
addikt
Az Aurora sorozat egy limitált szériáról van szó,az oldal közepén van egy picike kép Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
Szép, de miért nem találok róla több képet?
-
Digital
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
Írok valamit,ugorjatok rá hárman,hogy hülyeség..
Miért,szerintetek olcsó egy ilyen?
Fakk. -
törölt tag
Azért ez igencsak függ attól, mit pakolsz bele. Bővebben: link
Az egyedi háznak mondjuk gőzöm sincs mennyi lesz a felára. -
Digital
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Notes
senior tag
Úgy lenne stílusos, ha a felkelők oldalán egy AMD-s konfig lenne a Birodalom gépezetét az Intel hajtaná...
(Nó flém!) -
Kazi king
tag
ezen megen Lucas bácsi kaszál nagyot, biztos ocsojér adta el a jogot hogy felrakják a házra a képeket.
-
Jim Tonic
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Szánom azokat,akik egy ilyen gépre kifizetnek több millió forintot.
-
AMD Power
titán
-
Jim Tonic
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
V.ki
aktív tag
bexarás

megkellvennnem
-
marcee
addikt
Érdekes nekem erről a képrő először a támadó ''Alien'' jutott eszembe, ahogy tátja ki a száját. Kíváncsi vagyok direkt van-e. (nem hiszem, mert ugye az alienware-nek más az image)
Azt hittem már a gép belsejéről nem is lesz szó, pedig a dizájn ellenére az AW gépeknél mindig a belbecs tetszik a legjobban. -
Jim Tonic
nagyúr
-
anaqer
veterán
-
Jim Tonic
nagyúr
Engem a ház nem annyira izgat, mivel az is megunható.
De a kiegészítések: háttérképek, hangok, effektek, témák. Ahhhh, remélem, beszerezhető lesz majd a neten valahonnan.
Vagy tud valaki egy helyet, ahonnan hasonló letölthető? -
AMD Power
titán
-
Wolverine
félisten
Argh. Halálcsillagos kell nekem is. Ki jön bankot rabolni?

-
Yaye
őstag
Vááááááá, nincsenek véletlenek, ebben a pillanatban bukkantam csak rá, itt a Vader-szuszogó! : Bővebben: link

[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
-
badbrother
aktív tag
-
Divi
aktív tag
Biztos bedöglött a fröccsöntő gép

-
badbrother
aktív tag
Nekem nem StarWars-os kell, hanem Gyürükurás. Szauron figyeljen az elején, meg a sötét torony...
Nagyon off:
A múltkor láttam szauron sisakját egy kirakatban, limitált darab csak 3000-ret gyártottak belööle a felirat szerint. àr nem volt
-
Hun'reeth
őstag
Wazzee de nagyon kéne egy ilyen Halálcsillagos darab!
Gyermekkoromban (több mint 20 éve) rohamosztgos akartam lenni. Már vettem is lottót. 
Mondjuk érdekelne, hogy egész pontosan milyen vas van a gépben
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
Ez csak akkor nyújt teljes élvezetet, ha a leghangosabb cooler Vader-légzéshangot produkál benne.
-
rocket
nagyúr
Szep nagyon, ide vele , termesztesen a sotet oldal verziot kerem szepen

Lehetne jobb kep is rola, szembol mondjuk, ez eleg kirakat kepnek tunik
-
Solad
addikt
Kell!
Most!

Anulu: Ezt aze Csepinek is latni a kell nem gondolod?
-
rup1u5
nagyúr
én 4lábú lépegetőt formázó házat akarok
francba. nem találtam Stormtrooper-es smiley-t mert azt akartam ide dúdolni, hogyaszongya:
Tő tő tő tőő tő-tő tőő tő-tő,
tő tő tő tőő tő-tő, tő tő-tő
[Szerkesztve] -
[lAyCsI]
addikt
És milyen mintájú lesz a Jó (gép)oldala?
-
cor
őstag
-
Alec
tag
-
sbazsi
veterán
-
tonyo2
tag
-
csudri
őstag
-
X@b3e
addikt
Kicsit giccs, aki akarta, eddig is átalakíthatta a házát/winjét, amire akarta. Ez meg elég horror összegbe fog fájni
SW 7-9 is jó lenne vásznon... -
Jim Tonic
nagyúr
-
Digital
addikt
Szerintem nem kell fikázni a cuccot! Igenis megérdemli egy ilyen kaliberű film ezt a kis ''emlékművet''!
(nem vagyok SW fan)
-
Ploszi
senior tag
nekem már csak 1 kérdésem lenne: sulinetben nem lesz??

-
misu
senior tag
Hy!
ez azért tényleg röhely!
Alig várom már a SW opera változatát, a pólókat, kis bábukat, társasjátékot, autóillatosítókat....mindent ami a témába vág!
Mindíg mindenből kicsavarni az utolsó cseppet?
Remélem lesz búcsúkoncert is, ahol a szereplők ''még eccer útójjjára'' összeálnak!
Borzalom!
szerintem!
Bye! -
Digital
addikt
Bakter... ez őrület....
-
pilóta
nagyúr
-
DaSilva
senior tag
nevetséges vaze
-
AMD Power
titán
-
pilóta
nagyúr
naná hogy a halálcsillagos kellene...

-
sequator
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Ide a bökőt, tudtam hogy alienware. Lesz vagy jó drága

-
anulu
félisten
-
zsoltee10
addikt
-
Jim Tonic
nagyúr
Most 6 vagy 9 részes összesen a Star Wars? Mintha 3 trilógiáról hallottam volna.
-
fanatic
aktív tag
Csodálom, hogy eddig csak ők lovagolták meg ezt a hullámot!

-
AMD Power
titán
Az biztos én mint nagy Star Wars rajongó el tudnák képzelni egy ilyen AMD-s gépet a notim mellett!

-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
''azok számára, akik vigyázzba vágják magukat John Williams Birodalmi indulójának hallatán''

-
sequator
senior tag
asszem vennem kell lottót
, egy ilyen gép kell nekem
Sautia -
muad_dib
tag
Besssszzzráás!
Mindig éreztem valahol h az Alienware nem teljesen normális. Most mé kell ez?? hogy fájjon a jónép szíve? akarok dartvéderes pécét!!!!! Bár igaziból jobb szeretem magam moddolni a masinámat, de ez azé mégiscsak na!
-
csudri
őstag
Szóval nem csak a gép, de a WindowsXP is SW-Edition? Hmm, meg kellene szerezni valahogy.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Sorozatok
- Óra topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerinted? 

Simán versenyben vannak az alapművel. (Álmaimban a Hallmark bekebelezi a SW jogokat és évente jön egy egy új SW film (az arra érdemes könyvek alpján) a la Dűne sorozat)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)