Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Miracle

senior tag

válasz tomcs #5 üzenetére

igen, ilyenek vannak...
    graf. felület: a közhiedelemmel ellentétben nem azért alakult ki, mert az sirály, a KGB fejlesztette ki, és azért, hogy ezzel butítsa el az amerikaiakat :))
    amúgy tréfát félre: télleg egyszerű az újabb gnome, meg a KDE sem sokkal bonyolultabb, de amikor leülök egy ilyen gép elé még mindíg ott motoszkál bennem, hogy a win. egy picit talán egyszerűbb. de mindegy.
    amúgy az office szegmens már csak azért is fontos a m$nak, mert ott ezresével tudja eladni az office csomagot, mindíg a legújabbat, és az elég drága cucc. ha azt a szegmenst bebukja, akkor a linux mehet talán tovább az otthoni PCkbe. nem azt akartam mondani, hogy az a szegmns nem fontos, csak arra reagáltam, hogy desktop piacon kezd feljönni, mert ott még sajnos nem tartunk.
    lamauser: egyszer egy ismerősömnek akartam elmagyarázni a unixok filerendszerét, majd olyan fél óra magyarázat után(mountolás meg ilyesmi még nem szerült szóba, csak a / meg a /home könyvtár meg ilyesmi) rákérdezett, hogy és hol is van a c: ? nálam ez visz minden eddigit.

Aktív témák