Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
#4 - shteer: Akkor valamit elmarháskodhattam.

Persze az útszéléről felszedett, márkatárs autójáról lepotyogott alkatrészek...
#13 - Stiky: Pontisítsunk! Az új Murcialego listaára 74 milla Ft kis hazánkban, ha van ennyi pénzed, akkor beállhatsz a sorba és várhatsz cirka 5 évet a kocsidra. Egy Ferrarinál azért ettől szigorúbbak az elvárások: lennie kell egy olyan műhelyednek, szerelői háttérnek, amivel otthon tudod szervizelni az autódat, mondjuk kerékcsere, motorolajszint ellenőrzése, stb... Nem árt, ha mondjuk nem az új Maranellód lesz az első Ferrarid, hanem van már legalább egy Ferrari otthon, stb stb...
#16 - t72killer: Kis hazánk üzleti életében még egy akármilyen noti elitnek számít, ami készenléti állapot nélkül végig tud dolgozni egy üzleti tárgyalást és érdemi munkára fogható közben. Nem kell oda ilyen csicsa noti, hogy tiszteljenek.
#18 - aeroxr : Szvsz inkább hátrány, főleg ha a csuklótámaszon is bőr van és nem csak a fedlapot díszíti: ott ugye fűti a kezed, télen kellemes, hogy fűtött bőrön pihenteted a csuklóidat, de nyáron, vagy egy fűtött irodában már nem annyira kellemes a fűtött bőr csuklótámasz, bőrfotel, stb, ha értesz.
Továbbá szvsz még a hardvernek sem használ.
Ez lehet az az eset, amikor a hasznosság oltárán áldoznak a dizájnnak. De ne legyen igaza, majd a tesztekből kiderül, ugye Renwick? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macilaci78
nagyúr
Szép, okos, azért kíváncsi lennék, ennek a Lambonak mekkora a tankja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a Power4Gear az én noteszemben inkább dísz, minthogy valami használható vascak.
Vagy a vas nem támogatja, vagy én vagyok láma hozzá, de nem tapasztaltam számottevő növekedést az akkuüzemidőben.
shteer: És a bőrborítás milyen hővezető és hőleadó? Mellesleg aki ilyen noteszt vesz, az nem Zsiguli csomagtartóban karcoltatja a tartalék hengerfejtömítéssel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)