Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Pézsé
csendes tag
Köszönöm szépen, egyébként kipróbáltam a bios-frissítést, így sem nagyon történt változás. Ugyanaz a hiba:
stop: c0000221 Unknown Hard Error
systemrootsystem32ntdll.dll
Ez van, több ötletem nincs, hogy mit kéne tenni. Egyébként én csak egy mezei User vagyok, ettől a bios-frissítéstől én a bios-ban nem láttam semmi változást, csak kiírta, hogy upgrade-elve lett a 2001/12/15-i verzióval. Mivel tud ez többet?
PZs -
Dive
csendes tag
Aha, értem... Csakhogy ha már nincs Win98-as BOOT floppym akkor telepíthetek egy Win-t hogy kreálni tudjak? Esetleg később a BIOS frissítések is Win alóliak lesznek?
(Most jut eszembe, a Win98 install CD úgyis BOOT-olható, és ott még választható is a csak parancssor) :-))) Hihi, már válaszoltam is magamnak :-)))
De tényleg, azért ezekszerint későb a BIOS-t is Win alól kell majd frissíteni.... -
Tomiboy
csendes tag
Gond volt, de ez remélhetőleg már a múlté.
Csak 640*480 16 szín volt megjeleníthető a kártyával, aztán egy kis nyomozás után kiderült a hiba valószínű oka. A kártya alapból AGP 1x-2x-re van állítva. Van rajta három jumper, ami arra szolgál, hogy tudjon működni AGP 4x alaplapokkal is, csak éppen a lezárókat lespórolták a kártyámról...
Este kiderül az igazság.
Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest