Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
guest
veterán
Latom szaporodnak a problemak. :( Megvettem vegre a lapot de sajna nem vagyok egyenlore maradektalanul elegedett. Meg nem jartam korbe nagyon a problemamat de mar latom hogy gond lesz a hangkartyammal. Szal feltelepitettem a winme-t(xp nincs nalam holnap meglesz azzal is a proba) es minden uberfasza volt mig bele nem raktama a hangkartyat(yammaha pci724) Ettol kezdve egyre szarabb lett minden az alap wines driverral meg ugy-ahogy ment(1-2 jateknal kifagyott a hang) de miutan felraktam az uj drivert szinte minden jatek fagy miest a hangkrtyahoz nyul. Szal lehet nincs olyan nagy gebasz es egy bios csere meg az xp megoldja a gondokat. Milyen inditolemezt kellene csinalnom a biosfrissiteshez?Nem jo az amit a winme csinal? Ja es nem tudja valaki sblive-al vannak akadasok?(esetleg arra kicserelnem)
Ron
Aktív témák
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 16GB (25-30k) / 32GB (50-55k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest