Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
azt ne mondd, hogy ezzel jott be az atlatszosag lehetosege
a masik, ami ertelmes ebbol az egeszbol, az a live switch, vagy mi (fastswitch-nel latszik az ablak tartalma thumbmail-kent), de fogadni mernek, hogy mar ez is letezett az xgl-t megelozoen (marcsak azert is, mert win-re is talaltam mar ilyen ficsort)
a tobbi vagy onmagaban ertelmetlen, hasznalhatatlan (ki a franc fog ugy q3-azni, hogy az kozben atlatszo, megy alatta egy video, es ez az egesz ket virtualis desktop kozott van feluton, meghajtva 90°-ban a terben?), vagy a rendszert tesz azza (leirhatatlan modon tudnam elvezni, ha en odebb akarok tenni egy ablakot, az meg nem volna kepes egyenes vonalban kozlekedni)
tovabba ne haradugj meg, de nem hiszem el, hogy a Te gepeden akadasmentesen elvegezheto pl a masodik peldam (q3 (accelerated ogl), video (accelerated video), mindez a kocka elen)
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
jó, egy kicsit túloztam, de miért van szüksé ezekre az effektekre, amikor az ember csak addig veszi észre őket, amíg ismerkedik a felülettelé, aztán egy-két hét, és megszokja a teljesen lebutítottat is, ami ráadásul gyorsabb.
A félig átlátszóság még hasznos is, igen. De pl az, hogy áttünési effektek vannak, meg hogy deformálódik az ablak, ha mozgatod, csak 'eye candy' és semmi funkciója nincs nekem hogy ilyenekkel terheljem a gépet.
Én akkor örülnék az hasonló újításoknak, ha a formához funkció is társul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest