Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Ha a 65nm verziok mennek 3.2-3.5 kozott leghutessel akkor a 45nm verzio miert nem mehet 4-en? 15-20%-al csak gyorsabbak mint az elozo generacio....Nem ertem mi ez az Intel averzio ma itt. Vagy mindig ez van csak regen jartam a topic-okban? Ertem en hogy valaki AMD fan valaki meg Intel (erdoke koztudottan az) de en akit egyaltalan nem erdekel ki gyartja csak az hogy technikaliag hogy van kivitelezve meg mik az eredmenyek nemigen tudom felfogni hogyan lehet vilagos es puszta szamok ellen a semmivel hadakozni.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Komoly statisztikai tanulmányaid lehettek. Pedig én se értek a témához, de 2 db processzorból következtetéseket levonni nem érdemes. Annál inkább abból, hogy az AMD nem 2,5 GHz-es toppal indítja a családot, viszont az Intel 3,16-tal.
Egyébként se kell az Intelnek 4 GHz-en mennie ahhoz, hogy maradjon a tesztben látható egyértelmű fölénye. Egészen pontosan elég lesz a 20 %-os plusz, ami 3 GHz-es Phenom esetén 3,6 GHz-es Harpertown-t igényel. Az 1600 MHz-es busszal ez pontosan egy 8-as szorzó, és kb. a második nagyobb stepping idejére esik. Semmi megvalósíthatatlant nem látok benne a 120 W-os TDP-t is figyelembe véve (a TechReporton tesztelt 3 GHz-es TDP-je csak 80 W!).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest