Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
-
anulu
félisten
sajnos nemcsak ASUS-ék. Abiték i915-ös lapján (AA8/AS8) 4 SATA van, de csak 1 csatornányi PATA. szvsz, aki nagy mennyiségben akar PATA-t, az vegyen Gigabyte-ot. merthogy ők feltolnak minden földi jót a csúcs lapjaikra. csak annyiba is kerülnek :(
a DDR2 tolását viszont egyelőre nem értem... -
Kriza
őstag
Szerintem meg számalmas, hogy félkilós acéldarabokat kell az alaplap aljára szerelni, mert a félvezetőgyártók képtelenek olyan lapkákat gyártani, ami nem hősugárzóként működik.
A ''szanaszét dobált'' IDE csatik tényleg gázul néznek ki, de szerintem ASUSék már csak szükséges rossznak tekintik a PATA-t. -
szerintem van rajta agp.:)
-
csudri
őstag
Ezeken van AGP, vagy csak sima PCI és PCI expressz?
-
Azért kíváncsi lennék mit szól az ASUS ahhoz a szép nagy GIGABYTE felirathoz... :DD :DD :DD
-
Frigo
őstag
Nagyon bejövős ez a lap ,a sok feature miatt talán erre lesz majd érdemes váltanom a P4P800-DX után :C
-
Efreet
senior tag
''Ez egy közvetlenül a nyomtatott áramköri lap alá illesztett fémlap, amely az elektronika által termelt hőt nagy felületen adja le...''
én ezt már régen feltaláltam, amikor távtartók nélkül szereltem fel egy alaplapot... az olyan jól volt hűtve, hogy be se indult :DDD
Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Game Pass [2025] - A decemberi lista
- Óra topik
- Reklámblokkolók topikja
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi