- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
Engem a penz annyira nem boldogit, ha nem azt tehetem-csinalhatom amihez ertek, amit tanultam. En egy millaert se mennek sehova penztarosnak az tuti. Az a sok b@szme vasarlo, mindegyikre mosolyogni stb...
Szerintem az a gond, hogy azonos evig tanult szakmak nem egyenloen vannak fizetve. Pl. egyetemet vegzett tanar nem keres annyit mint egy doki... de lehet hogy rossz peldat vetettem fel.
[Szerkesztve] -
bokafix
csendes tag
orulok, hogy neked a mostani mgr-ed es mas vezetok normalisnak es jo fenek tunnek. sztem ezzel nincs is problema. szukseges hogy jo fejek legyenek.
azonban nekem kicsit mas elkepzelesem van egy hatekony es karizmatikus vezetorol.
szvsz az hogy muszakban dolgozott vki es technikai iranyitokent tevkenykedett (magyarul:muszakvezeto volt) egyaltalan nem determinalja hogy nagyobb letszamu osztaly korrekt - nem csak technikai - vezetoje lehet/legyen. ugy erzem, most az sfv idc-nel sajnos meg ez a helyzet. nincsenek komoly vezetok, akik valoban tudnak ''iranyitani''.
a muszakrenddel kapcsolatban pedig a HR-nek velemenyem szerint minimalis kozremukodese lehetett ebben a kerdeskorben. minden cegnel (kiveve mondjuk a fejvadaszattal, munkaerokozvetitessel foglalkozoakat) a HR egy tamogato funkcio, keves dontesi jogkore van. szvsz ez a dontes nem a HR-tol jott, hanem mashonnan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest