- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raido
csendes tag
Hali, hát Aus77 nem kamuzott
mondjuk, hogy kijönni a cégtől csak a gomb megnyomása után lehet az egy dolog, régebben mindenkinek átt kellett menni a fémdetektoron, most csak annak akinél besípol a kedves kis piros gomb. Sztem ez nem olyan hatalmas probléma és a biztonsági őrök normálisak
a nevetségesen alacsony fizetés meg relatív... ha azt nézed, hogy a minimum bruttó 130-nak is sokan örülnének akkor annyira nem nevetséges, de ha belegondolunk, hogy néhány kedves német kollegát milyen pénzekkel tartottak itt akkor bezony tényleg el tudnám én is sírni magam.
Egy apróságot én is hozzá tennék az oktatásokhoz: már nem bp-re küldik az embereket... megpróbálják helyileg megoldani amit lehet és belső emberekkel mennek az oktatások.
A zsúfoltságot meg tudom erősíteni... mostanság tényleg picit egymásba érnek az emberek, de elméletileg készül az új épületszárny... talán képesek lesznek megoldani az ebédlő ill. wc dolgot is...
Azt még hozzá kell tegyem az egészhez, hogy a közvetlen managered személyétől is függ mi lesz a sorsod a cégnél.... van olyan osztály ahonnan mióta én a cégnél vagyok most megy el az első ember a hó végén. Más osztályokon meg aztán elég durva népvándorlások voltak egy bizonyos másik viszonylag nagy céghez akinek jellegzetes színe van szintén.
Hehe... apróság: tegnap láttam kb. 15-20 új emberkét amint körbevezették őketvicces volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest