Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Meggyi001: A végtelenbe...
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Igazából kicsit vegyes gondolataim vannak a kriptóval kapcsolatban... az első az ami itt a fórumban is megjelent, az a bizonyos rohadjon rátok az összes befőtt jellegű. Ugyanakkor mivel ennyivel emelkedtek az árak, megtanultam becsülni a gépemet és rájöttem hogy egyáltalán semmi szükségem nincs az újra. Mindezt egy haswell alapú rendszerben, szóval azért már korosodik rendesen.
Igazából azzal tudom valamennyire nyugtatni magam hogy ha valakinek valóban szüksége van az erősebbre (produktivitás miatt) akkor az úgyis vissza fogja hozni az árát csak lassabban, ez szívás de még vállalható. Aki meg csak játszani akarna az vagy rákölti a világ pénzét egy jó VGA-ra, vagy levesz a PCMR nézeteiből és a játékbeli grafikából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest