Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Gepeltem mar be parancssort, anno meg kernelt is forditottam (jo regen, mert igy tudtam leosztani a Linuxos geprol parallel porton keresztul a netet az Amigamnak
. Par disztrot is megneztunk itt, mert kerestuk, hogy melyiket birja el a geppark (nem sok sikerrel
, de mondjuk itt inkabb a HW es a hozza mert igenyek nem megfelelese, mint a Linux miatt). Config file-t is irtam mar at stb. Nem vagyok Linux szakerto, sot!, de netet bogaraszni en is tudok, ha nagyon kell valami ugyis utana jarok. (De van, amikor nem eri bele feccelni az idot.)Tehat az alapveto infokkal tisztaban vagyok, sok informaciot szamomra nem nyujtottal
. Es inkabb ugy ereztem, mintha, mar megbocsass, hulyenek nezel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anker Soundcore Motion X600 garancia 2026. 06. 24. 50 watt
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Par disztrot is megneztunk itt, mert kerestuk, hogy melyiket birja el a geppark (nem sok sikerrel
, de mondjuk itt inkabb a HW es a hozza mert igenyek nem megfelelese, mint a Linux miatt). Config file-t is irtam mar at stb. Nem vagyok Linux szakerto, sot!, de netet bogaraszni en is tudok, ha nagyon kell valami ugyis utana jarok. (De van, amikor nem eri bele feccelni az idot.)