Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
mar mondtam, elso korben nem artana tudni hogy pontosan mit is csinaltal. ilyet, hogy nem lehet atallitani masra az ablakkezelot, meg nem lattam. anelkul hogy varsz megoldast, hogy pontosan ismernenk a problemat?
amugy meg nem azt mondtam hogy minden letezo problemara van 'kattintos' megoldas, pont azt magyaraztam hogy ez eleve lehetetlen
a 'leakadas' meg megint csak ugyanaz, hogy mondjunk ra barmit is anelkul hogy elmondanad mirol van szo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest