Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hengerPHanda
tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
ABE megfelelően étkezik, én főzök elég sótlanul, mert mindig félek, h elsózom, ezért kevés sót teszek mindenbe.
A három kérdésre pedig a válasz:
1. Egyszer evett, aztán szedett még egy tányérral, majd nem sokkal később újabb tányért láttam a kezében
2. Hozzászoktam, hogy otthon viszonylag nagyobb adagokat kell főznöm, nem nagyon tudok ettől szabadulni, így itt is kb. ugyanannyit főztem. Plusz este jött haza ABE Anyukája, gondoltam neki is maradjon
3. A gyomrának az űrtartalma elég változó, olykor kevesebbet, olykor többet képes magába fogadni, ez az adott étel minőségétől is függ. Ez most nagyon finom lehetett, ha három nagy tányérral belapátolt
Szeretett társam pedig nem tud kienni a vagyonomból, ugyanis most náluk vendégeskedem, így inkább én vagyok az, aki kieszi őket.
Tulipanti:
Köszönjük szépen, remélem egyszer majd én is arról számolok be, hogy bizony már évek óta ABE a párom
Nagy példa vagytok előttem Symbivel 
Művnőm:
Neked már privátban írtam ugyan, de szívesen. Ígéret szép szó....
Samus:
Sajnálom, ami veled történt. Nekem sem volt ez az év fenékig tejfel. A Nagyim pl kórházban van június óta, utólag mondták el, hogy többször élesztették már újra, Karácsony előtt (dec.22-én) pedig azzal fogadott az orvos a Kórházban, hogy 48-72 órán belül kiderül, h egyáltalán életben marad-e, nem tudják mi történt és csinálni sem tudnak vele semmit. Másnap már nevetve mesélte, h miket hallucinált, teljesen magánál volt. Később erről is szeretnék írni.
Ebből csak azt akartam kihozni, h fel a fejjel, minden okkal történik és minden rossz után történik vmi jó is... Csak légy türelmes és várj....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú ACER 15,6"FullHD IPS,10.gen.i3,MX330 2/4GB VGA,12-20GB RAM,256SSD+HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H (Ryzen 5 5600H, RTX 3060 130W TGP, 32GB DDR4, 512+250GB SSD, új akksi)
- Dell Gamer,15,6"FullHD IPS,i7 10750H(12X5,Ghz)GTX 1650 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ töltő,jó ak
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14s G4 Tartós Érintős Laptop 14" -45% Ryzen 5 7530 16/256 FHD+
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest