- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Hmm... Pedig én fillérekért adtam őket, mert annyit össze harácsoltam belőlük. A patika dobozost adtam el 4000Ft-ért.
kemotox:
Sajnos erősen megcsappant ezeknek a konzoloknak a léte, mostanra már nekem is nagy nehezen sikerül össze bugáznom valamit, de egy-két éve még hegyekben álltak a gépek otthon, a legtöbbjük teljes felújításon esett át, AGS-001 és 101 kijelzőkkel egybeépítve, teljes színkavalkádban. Volt egy huszadik évfordulós Pokémon Edition Color is a birtokomban, speciális matricával a hátulján, háttérvilágítással. Mostanra már mindenből javarészt csak egy darabot tartottam meg, illetve maradványok kallódnak csak. Elég jól felszívódtak ezek a konzolok, most a GameCube került elő mindenhonnan.
-
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
Nincs ilyen baj, mert akkuhoz van kontrasztolva, meg nekem a nem kényes alaplapú gépet vettem meg ehhez a modhoz is. A párját már eladtam, az kék volt. A 360 új háza meg sajnos ilyen, minden meglátszik az elején, pedig szálcsiszolt alu, semmi extra nincs benne. Igaz lassan megeszi a por is, mert nem használtam már egy éve az biztos.
-
orion1025
őstag
válasz
orosziem81 #7 üzenetére
Tehát te nem veszel semmit, mert holnapra már elavult lesz. De igazából szerintem neked sem volt gyerekszobád, vagy még csak 1X éves vagy.
-
orion1025
őstag
Ilyen "felújított" nekem is van, úgy hívják, hogy le van ganézva, és karc mentes, ahogy látom a képeken szereplő messze nem az. Bár ez a PS verzió számomra egy kislányos gép, az előd meghatározóbb formavilággal rendelkezett, ez csak amolyan üres utód szerepét tölti be, pont mint a slim PS2. Azért a network adapter nagy királyság, meg a "moddolható" ventilátor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Android szakmai topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest