Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem igazából az a bajom ezzel a vassal, hogy kevés a memóriája. Olvastam, milyen fancy reklám és egyéb szemétblokkolásokat tudnak a több memóriával rendelkező routerek...
Eredendően ezért is tettem fel a DD-WRT-t rá, de erre csak hosts-file mókolás van, ahhoz meg lusta voltam.
De a szoftvert hagyom fent, mert nagyon szépen végzi a dolgát, néhány hetente kell csak újraindítani, és akkor sem fagy le teljesen, mert admin felületről tudom rebootolni. Annak fényében pedig, hogy milyen piszok olcsó volt használtan, főleg elégedett vagyok vele.
Nálam itt nem kell nagy terhelést elviselnie, egy 100/50-es Digi van kiosztva LAN-on két gépnek, és wifin a zaj miatt a töredéke (20/20), de azon csak a telefonok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest