Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs melege szerintem.. Asztal szélén van, alatta/rajta nincs semmi, illetve a teteje is épp csak érzékelhetően szokott langyos lenni.
De tényleg, ha 3 hétben egyszer éjjel eldobja magát, az nekem nem okoz azért olyan traumát, hogy most itt mélyen a körmére nézzek.
Kéne inkább valami, ami tud 5GHz-t, mert nagyon zajos a környék már, azon viszont nincs senki.
Mondjuk a routercsere nálam nem nagyon prioritás, szóval elleszek ezzel még egy ideig. -
-
-
Nekem igazából az a bajom ezzel a vassal, hogy kevés a memóriája. Olvastam, milyen fancy reklám és egyéb szemétblokkolásokat tudnak a több memóriával rendelkező routerek...
Eredendően ezért is tettem fel a DD-WRT-t rá, de erre csak hosts-file mókolás van, ahhoz meg lusta voltam.
De a szoftvert hagyom fent, mert nagyon szépen végzi a dolgát, néhány hetente kell csak újraindítani, és akkor sem fagy le teljesen, mert admin felületről tudom rebootolni. Annak fényében pedig, hogy milyen piszok olcsó volt használtan, főleg elégedett vagyok vele.
Nálam itt nem kell nagy terhelést elviselnie, egy 100/50-es Digi van kiosztva LAN-on két gépnek, és wifin a zaj miatt a töredéke (20/20), de azon csak a telefonok vannak. -
Nekem 743 van, DD-WRT-vel, nem szokott gond lenni vele. Azért egy ilyen modbe nem mernék belemenni, ami működik, ne piszkáljuk-elven.
Azért az USB jól jönne, tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- YouTube
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest