- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már régóta. Az okokat én is tudom, de egyre gázabb az egész. Hány DDoS kell majd, hogy szabályozva legyen ez?
@Tim82 : Én is kaptam már fura nézéseket, amikor az volt a bajom, hogy hamarosan telefoncsere támogatottra.
A Samu 24 hónapot szokott adni,szóval a két főverzió azért nem annyira kiemelkedő, de alapvetően jó.Van valami olyan Nexus tab, amire van még official support?
Többivel egyetértek.
S ahogy az e-szemetes írásban is utaltam rá, környezetvédelmi szempontból sem lenne rossz, ha tovább használhatóak maradnának ezek az erős hardverek.
Valójában a gyártóknak sem akkora kiesés, mert az a réteg, aki tovább használja, nem fog 100%-ban újat venni; nagyon sokan használtat szereznek be. -
Silεncε
őstag
Megmondom őszintén, rohadtul nem érdekel, hogy a cégvezetők miből fognak WC papírt venni. Nem kéne több száz féle eszközt kifosni magukból (Samsung régebben, Xiaomi most), aztán lehetne őket támogatni. Vagy ha nem is akarják, akkor adják meg a lehetőséget, hogy a közösség megtegye (kiadják hozzá a szükséges kódokat, nyitott bl..). De ugye ezt sem fogják engedni, mert miazmár, hogy 1 év után nem cseréled le a telefonodat? Ha kell a friss rendszer, vegyed meg az új eszközt. Na ez az a hozzáállás, ami miatt az összes mobilgyártó elmehet a sunyiba
-
Attól még, hogy a jelen környezetben nem éri meg a gyártóknak, nincs ez így jól. Viszont a biztonságos eszközök problémája túlmutat azon, hogy szegény Samsungnak van-e elég pénze. (Különben az Android költségei nincsenek akkorák, mint egy saját OS-é...)
Nem csak új tabletben gondolkodtam, hanem használtban is (azt is vettem végül), s azt sem várom, hogy a gyártó adjon sok évet - ezért gondolkodtam alapból alternatív, ám supportált ROM-ban. Egy Dell (bármi brand) számítógép esetén sem a Dell ad supportot az OS-re, s ezzel semmi gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest