Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nem tudom, minden esetben betartják e például a meghatározott intervallumot, amennyivel előtte a szándékot magát jelezni kell, vagy a sürgősségi jellege folytán utólagosan engedélyezheti? Mert szerintem meglehetősen sok olyan eset merül fel, ahol ezt nem lehet egyszerűen betartani.
"Wifi hotspotok hasznalatanal nincs egy pont, ahol le lehetne hallgatni es meg ha sikerul is egy jol kodolt jelfolyamot szmitogep legyen a talpan, ami dekodol."
-Erről jut eszembe: a szervertermekben is ennek megfelelően lehetséges e a folyamatos megfigyelés, vagy "csak" random?
-
-
törölt tag
lehet felreertjuk egymast.
ha adott pl egy vezetekes telefonkozpont, amin lognak hagyomanyos elofizetok, akkor azon a telefonkozponton felkonfiguralhato mondjuk elofizetonkent h ezt meg ezt meg ezt az elofizetot lehallgassak akarmilyen modszerrel (pl az adott elofizeto beszelgetesei atiranyitva egy harmadik szamra is). itt nem lenek be az eszkozre, nincs ra szukseg. gyakorlatilag az elofizetohoz csak hozzarendelnek megegy 'szolgaltatast'.ugyanez pl router-nel: adott userid v ip alapjan (is) beallithato h az o forgalmat logoljak valahova. ehhez sem kellett a user semmijere bejelentkezni.
igy ertem h nem kell kulon eszkoz hozza.
-
törölt tag
nem kell kulon eszkoz a lehallgatashoz.
minden telefonkozpont (sot, egyeb adatatviteli csomopontok) kodjaban ott mosolyog a kiepitett lehallgatas (ki hogy hivja, pl LI - lawful interception v TEP mashol, stb), ami pont arra valo h a hatosag monitorozni tudjon tetszoleges forgalmat. az mar mindegy h egy etherneten radugott pc-re v a node sajat merevlemezere kerul az adat. -
drkbl
őstag
Tudom, Sopronban lakom. Amire céloztam, hogy ha nem figyelnék az "újoncokat" a meglévő tornyok, mekkora poén lenne leküldeni egy osztrák tornyot a Balatonra, vagy Budapestre. Erősen sarkított példa, de így talán érthető, mire gondoltam a 10 kilométerrel meg az átküldéssel. Mert a belvárosban már nem A-ra megy a telefon automatikus hálózatválasztással, hanem H-ra; de a Shell-kútnál, avagy a Plázánál még igen.
-
Geller72
veterán
A módszert többnyire ott használják, ahol a szolgáltatónak amúgy is gyenge a jele. Itt könnyebb a felhasználó és a szolgáltató közé kerülni aránylag kis teljesítményű eszközzel is. Eleve a köztük levő távolság is kicsi és szerintem többnyire egy adott beszélgetésre korlátozódik. Ha ki is bukik, mire tennének valamit, késő.
A GPS-t azért kell zavarni ( a jeladót, nem a navit...
) hogy ne lehessen beazonosítani a nagy értékű kocsit.IMSI..hmm..nos, klónozás..amíg az igazi mondjuk éjjel ki van kapcsolva és a gazdi alszik, addig a bekapcsolt klónra.....
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) hogy ne lehessen beazonosítani a nagy értékű kocsit.
.