- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
Anno Én is nagy gép tuninger voltam. De a zaj...
hatalmas volt. De játszottam, szóval el kellett viselnem. Mikor a gép brutál volt a pénzem jó része a hatalmas passzív hűtőkre ment el. Alaplapon a chipset hűtőjét cseréltem. Procira vettem 12-ért potis ventit. A tápba is szereltem potit. A vidkarira is felkerült egy hatalmas zalmann passzív hűtés. A ház hűtőire kapcsolót szereltem, manuálisan kapcsoltam. De a gépben lévő 4 db 7200-as wincsikkel nem tudtam mit kezdeni... Amíg csak neteztem, filmet néztem a zaj elviselhető volt, de amint elkezdtem tolni a gémeket, mintha orkán lett volna a szobában.
Elegem lett és eladtam az egészet. Vettem egy HP laptopot és ezt a döntésem soha nem fogom megbánni. A légy zümmögése is hangosabb, mint a venti vagy a 2,5"-os wincsi hangja. Igaz a HL2 és hasonló játékokról le kellett mondanom, de erre is lett megoldás. Vettem egy Wii-t.
Én úgy érzem megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest