Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Blindmouse
üzenetére
Hehe pedig de. Info2 az word, excell, powerpoint volt a fősulin és noha nem érte el egyik se az ECDL vizsga szintjét, azt nem fogadták el tárgy teljesítésnek, mert hogy "itt azért több kell". Annyi kedvezményt kaptam, hogy lenyomhattam egyszerre az összes vizsgát és akkor nem kellett bejárni többet.
Az infó elméleten meg a számítógép felépítését tanították az alapoktól. Röhögni fogsz, de mindezt Villamosmérnök hallgatóknak és sajnos sokuknak szüksége is volt erre, mert sosem csináltak ilyen dolgokat.
Hcl majd elmeséli, hogy ment ez ugyanott a mérnökinfón.
Az egyetlen értelmes infó tárgy az az Info1 volt, ahol bash-el kapcsolatos dolgokat tanítottak, csak akkor még nem gondoltam, hogy később ez milyen hasznos lesz még.bambano: ha ez zavarja az egyetemeket, fősulikat, akkor menjenek az EMMI-hez és nyilvános oktatási fórumokhoz, hogy mindenki számára legyen kötelező deriválás középsuliban és gimiben. Addig viszont nincs miről beszélni, mert ilyen alapon a japán nyelv ismerete is elvárt lehet valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az egyetlen értelmes infó tárgy az az Info1 volt, ahol bash-el kapcsolatos dolgokat tanítottak, csak akkor még nem gondoltam, hogy később ez milyen hasznos lesz még.