Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz SamuraiKenji #33 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, nekem is fura érzés trackball után egeret fogni, ha épp máshol vagyok. Állandóan keresem a gömbjét a hüvelykujjammal.
-
7
addikt
válasz SamuraiKenji #31 üzenetére
Én is meg vagyok vele elégedve, de ami döbbenetes, hogy az M570 lézeres érzékelője érezhetően jobb a Trackman Wheelnél. Nem számítottam ilyen nyilvánvaló különbségre, de egyszerűen... hú!
-
SamuraiKenji
aktív tag
Én is ilyet használok nagyon jó kis cucc, előtte pedig ennek az elődje volt, és azt hiszem nem térek le erről az útról ..már a hagyományos egeret nem is szeretem
Ráadásul nagyon jó minőségi cucc, mint a Logitech cuccok ( és a support , garijuk is nagyon jó), már jó párat használokhttp://oakleyparadise.tumblr.com/
-
7
addikt
Ugyan eddig is volt mar egy vezetekmentes verzio, de most radobtak meg egy lapattal az M570 szemelyeben.
Lezeroptikaval, 10 meteres hatokorrel, Unifying vevovel buszkelkedik. A specifikaciok szerint normal hasznalat mellett akar masfel evet is kibirhat egy darab AA-ceruzaelemmel, ami egeszen baratsagosnak mondhato.Itt jegyeznem meg, hogy a cikkben bemutatott hanyattegeremrol a sok nyuzas miatt lejott a ketto hosszukas gumitalp, de ezt leszamitva tokeletesen mukodik mar korulbelul ket eve.
[ Módosította: KrAt ]
-
Arval
csendes tag
Ilyesmi egér volt annó középiskolában, és iszonyat jó kvékháromaréna meccseket toltunk velük, sztem sokkal jobb volt ilyennel, mint sima egerentyűvel
''Ha én állat lennék, nem tartanék embert a lakásban...''
-
moma
őstag
hüvelykujjad nem készül ki nagyon?
we all deserve a bit of luck.
-
7
addikt
válasz Winner_hun #21 üzenetére
Igen. Van egy kicsi, egy nagy, illetve egy megfelelő méretű. De általában csak ez utóbbit szoktam hordani.
-
zdanee
őstag
A regi laptopomnak (Dell lattitude XPi) volt hanyattegere. Barmikor elcserelnem barmelyik tapipadot ra, gyonyor volt vele a munka. Ja, es optikai szenzora volt, a kek alapon fekete pottyoket ket kis tukor figyelte, uh lenyegesen ritkabban kellett tisztitani (havonta-kethavonta).
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
törölt tag
Évek óta trackballt használok, és maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Fps-hez el nem tudnék képzelni hagyományos egeret, aki megszokta a trackballt sokkal gyorsabban irányítja a játékot ezzel mint hagyományos egérrel. Gondoljatok bele nem kell mozgatni a kezetek csupán a mutató újjatok mozog pár millimétert.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem egy régebbi Cordless TrackMan FX-em van, kicsit nehezen mozog benne a golyó, tisztításon kívül mit tudtok ajánlani, h könnyen forogjon?
-
törölt tag
en akkor valtottam, amikor 386sx-en vegigtoltam az x-wing-et egerrel azota hasznalok logitech marble Mouse-t es nekem bevalt. pici grafika (corel), zenevagas es jatekra is. most mar ezzel jobb vagyok fps-ben, mint hagyomanyos egerrel. a kozepso gomb viszont neha hianyzik.
mod: sokkal kenyelmesebbnek erzem, nem veszi ugy igenybe a kezfejemet es a csuklomat, mar munkahelyemen is ez van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyusz
őstag
Egyik barátomnak pont ugyanilyen hanyattegere volt és nagyon szerette, már nem is emlékszem miért cserélte le. Elég sokat játszott vele (GTA III, Vice City, San Andreas, néhány FPS) és elég jól használta. Néhány perces gyakorlás után nekem is egész jól ment vele a játék (is), bár én maradok a hagyományos egereknél.
-
nyunyu
félisten
Gyakorlas kerdese.
Nekem kb. fel oraba telt ravenni ismeros Cordless Trackman Opticaljat, hogy ne ugy menjen a kurzor a kepernyon, mint az okorhugyozas.
Egy ora elteltevel mar a tulhuzassal sem voltak nagyobb gondjaim.Ismeros meg valami felelmetes sebesseggel+pontossaggal kezelte vele a varosepitos jatekokat.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Vakegérke
félisten
Egyszer próbáltam egy hanyatt egeret egy havernál. Tudtam hogyan működik, mégis ráncigáltam össze-vissza, mert egérhez vagyok szokva. Nem voltam képes (cirka negyed óra alatt) vele megbarátkozni.
Jelenleg egy A4Tech optikai egerem van. Nyúzom vagy négy éve, semmi baja. Biztos jó a hanyatt lökött rágcsáló, mégsem fogok váltani. Pucoválni nem kell, az elem bírja, megszoktam.
Magánvélemény, nem akartam csorbítani a trackball dicsőségét.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
őstag
Bent munkában volt egyik folyamat irányító gépen volt egy ilyen cucc. Pontosabban ennek az elődje lehet, az is logitech volt, csak még fehér, és scroll nélkül. Ott is a célnak megfelelt.
Igazából a koszra annyira nem volt érzékeny, néha nagyon koszos kézzel nyúltunk hozzá, és mégis működött 3 évig. (24/7 ben )
Azóta leamortizáltunk 4 sima (olcsó ) egeret 2 év alatt
Mondjuk fps-re én sem ajánlom, de megszokható, pl tapipadnál pontosabb sokkal.
Bizonyos helyekre abszolút megfelelő lehet. -
7
addikt
Várom a kérdéseket, véleményeket, egyéb trackballos tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest