- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Mikor mennek a komoly beszélgetések, akkor kész számadatokat lehet összehasonlítani.
Anyámnak állkapcsa leesett, mikor 3 év után kiátlagoltam mennyibe van egy kicsi szívóbenyás autóval való "csak elugrok a boltba" jellegű felhasználás.
De bizonyos szinten ez is kevés, nálunk se változott semmi, 50m-re is kocsival kell menni. Van villanybringa, sima bringa és robogó is a garázsban. Qrva kényelmes a magyar, 15 fok vagy 2 csepp eső és itt már autóba kell ülni
-
A Zéé
addikt
hát szerintem sokan dobnának egy hátast, ha egyszer kiszámolnák ezt... Hogyha beleveszed a biztosítást, és a teljesítmény adót is, akkor napi szinten úgy is elvisz 4-500 Ft-ot egy autó, hogy meg se mozdítod.
Ha meg használod is, akkor ennyi az ára, sőt még több is, mivel avul is az autó, gumit is kell venni néha... Azért ezzel nem árt tisztában lenni, és ha úgy adódik, akkor ez alapján felelős döntést hozni. Autót fenn tartani drága, ha használja is az ember. Nekem naponta kb. 2000-2200 ft a saját autó úgy, hogy nem napi ingázásra használom, csak átlag 2 hetente megyünk vele 1-1 nagyobbat. Így megy bele egy évben 16-18.000 km. Sokan még az autó értékét is beleszámolják, mint nem befektetett tőke, de ennek már én sem vagyok a híve.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CNC topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Macska topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest