- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
hát szerintem sokan dobnának egy hátast, ha egyszer kiszámolnák ezt... Hogyha beleveszed a biztosítást, és a teljesítmény adót is, akkor napi szinten úgy is elvisz 4-500 Ft-ot egy autó, hogy meg se mozdítod.
Ha meg használod is, akkor ennyi az ára, sőt még több is, mivel avul is az autó, gumit is kell venni néha... Azért ezzel nem árt tisztában lenni, és ha úgy adódik, akkor ez alapján felelős döntést hozni. Autót fenn tartani drága, ha használja is az ember. Nekem naponta kb. 2000-2200 ft a saját autó úgy, hogy nem napi ingázásra használom, csak átlag 2 hetente megyünk vele 1-1 nagyobbat. Így megy bele egy évben 16-18.000 km. Sokan még az autó értékét is beleszámolják, mint nem befektetett tőke, de ennek már én sem vagyok a híve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest