- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #62 üzenetére
Nemtom ez neked hogy jött ki. Mondjuk, keresek 800 -at, amiből megtakarítok 400 -at. Ha betegállományban 400 -at kapok, akkor úgy lennék nullán, hogy nem csökkentettem a kiadásaimon. Márpedig az autóm költségei azért magasak, mert havonta 1800 Km a munkába járás. Betegállományban ez nincs. A motorom is luxus, de az is minimálisra redukálódik, ha nem használom. Marad a lakás, meg a létfenntartás. Ezt símán ki tudom hozni egy magyar átlagfizuból.
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #58 üzenetére
Vágom. Sztem a hiba a matekban sokkal régebbi. Ilyen labilis alapokkal nem lett volna szabad gyereket vállalni. Pillanatnyilag jó, hogy Te tudsz nekik segíteni, de ez csak tűzoltás régi, hibás döntések után. Persze, Te erről nem tehetsz, sajnálom, hogy most ezt a szerepet kaptad. Én semmiképpen sem követem el ezt a hibát. Tudomásul veszem, hogy egy gyerek anyagi biztonságához nem elegendőek a forrásaim. Ez is csak egyszerű matek.
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #48 üzenetére
Ezt sem látom katasztrófának. Törött lábbal nem tudnék dolgozni menni. Sőt, máshova sem nagyon. Azonnal töredékére csökkennének az extra kiadásaim. Az autóra is max. a kötelezőt, súlyadót kéne fizetnem. Egyik kollégám otthon levágta két ujját. Ez kb. fél éve volt, azóta betegállományban van, havi ezer Euroval, ami kb. a magyar átlagfizetés.
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #46 üzenetére
Ezt hogy érted? Ha havonta van mondjuk 1000 Euro pluszom, az rossz matek? Ha többet dolgoznék, vagy megvonnék magamtól néhány luxust, akkor lehetne több is, de, akkor hol marad az élet? Abból meg csak egy van. Sztem jól matekoztam. Pl. nem herdáltam el a pénzt esküvőre, feleségre, gyerekre, ezért jut pénz és idő másfajta luxusra. Sztem pl. egy gyerek sokkal több időt, pénzt, energiát von el, mint egy autó.
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #39 üzenetére
Milyen számlám? A szerelő "kiválasztásánál" a hozzáértés volt a fő szempont, nem az, hogy elektronikusan tudjak nála fizetni. A számlámon csak annyi látszik, hogy felvettem fél millát. Azt külön kéne számon tartanom, hogy ebből mennyit költöttem kurvákra, drogokra, bontott hátsó hídra, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest