Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Szintén nem járok vele dolgozni (szép is lenne naponta 2x5 km-t araszolni a turbódízellel a Hungárián). Ha a vételárat nem számolom bele napi 1980 ft (írjuk le: havi 60.000!) forint égett el az elmúlt 5 évben mindent összeszámolva.
Én amúgy szeretem beleszámolni a vételárat, de nem a befektetés kihagyása miatt, hanem mert ha holnap rázuhan egy meteor, kitiltják a dízeleket, totálkárosra töröm stb. akkor pont kitörölhetem azzal, hogy elméletben ma 1.2M-ért eladhatnám, pont 0 ft-ot fogok viszontlátni belőle (de ha semmi nem történik, akkor is áll benne a pénz amíg nem realizálom /adom el/). Az elmulasztott hozam még egy plusz történet.
Szóval vételárral együtt napi 2700 (havi 80.000!). És akkor az állampapír évi 10% bukott hozamát még nem számoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest