- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Lehet kicsit szerencsétlenül fogalmaztam meg a dolgokat. Az általad kiemelt rész arra vonatkozott, hogy a gép megeszi a 733-as Eden procit is, tehát tuning nélkül is bővíthető.
hcl: Nem merültem még túl mélyen a DSL-be. Bootolt, mindent felismert, egész gyors volt. Láttam telepíthető is, tehát nem csak "live cd"-ként képes funkcionálni. Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem Debianra épül és így szerintem a jól megszokott csomagkezelőből mindent fel tudsz pakolgatni, ami neked szükséges. De ha nem felelne meg a DSL, akkor ott a Puppy Linux is, az is tökéletesen működne az ilyen tudású gépeken.
hoffman_: Sajnos ez a HD világ nem igazán az én asztalom, de nem hiszem, hogy szegény kis gép képes lenne ekkora erőfeszítésre.
neduddki: Köszönöm
Egyébként láttam linkeltetek még kis gépeket, ha jól vettem ki, akkor ezek VXL-ek, szintén hasonló tudással, mint az enyém, csak ezek külső táposak. Róluk is csak jót hallottam, bővíthetőek, megbízhatóak. Csodálattal tekintek ezekre a masinákra
Mindenkinek köszönöm, aki elolvasta vagy hozzászólt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest