- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Már 20 ezer fölötti árról van szó én még mindig inkább szavaznék egy jobb féle alsó-közép kategóriás fejhallgatóra mondjuk egy ath, vagy shure, és mellé vágni egy asztalra fixen rögzített mikrofont. Szerintem ha jól el van rendezve kényelmesebb, és mindkét végen jobb hangzást biztosít.
Ennyiért én nem igen várnék minőséget, és tartósságot. Régi személyes tapasztalat alapján a hama termékek sem húzták nálam sokáig. Most superlux hd681B-t használok (németből lett rendelve), eddig semmi problémám nem volt vele már 1.5 éve megvan, és nálam ez elég sok időnek számít, ha legközelebb fejhallgatóra lesz szükségem, akkor is maradok a márkánál. Mikrofonnak most a laptopom beépítettjét használom viszonylag jó minőségű, szóval nincs vele gondom, de nagyon erősen szemezgetek egy szintén superlux-al, és egy behringer-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest