- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Nem bizony! Én azért vettem meg a török Primot, hogy
1, ne b@szogasson az itteni staff azért mert szerintük MINDEN androidos Primo warez. Kivétel amit egyes tabletekhez adtak árukapcsolással......meg az amit megvásároltam.
2, gondoltam közelebb kerülök a legális Magyar térképpel ellátott iGO Primo Smartphone programhoz.Sajnos ez még egyelőre várat magára. Remélem tényleg úgy lesz ahogy írta a Basarsoft a levelében, hogy jövőre megteremtik a más országok térképeinek vásárlási lehetőségét.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
dhstyle #1425 üzenetére
Érdemes kipróbálni Ezt a Viber verziót!
Ezzel működik a Lenovo A760-on normálisan. Valami mókolt .apk, egy Dual SIM-es Samura faragta rá a készítője.
(#1422) Maximum1
Bocs, nem olvastam vissza, csak az első postot néztem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
weinmaker #1402 üzenetére
Azt kérdezted, hogy miért lett eladva. A kapacitív gombok hiányával válaszoltam. Hardveresen semmi gond a telefonnal, csupán a szubjektív véleményem, hogy erősen gyerekjáték feelingje van. Most is csak jókat tudok írni, ahogy nem tudok olyan rosszakat sem mondani a Lenovo A760-ról mint amit Te éreztél. Nekem percek alatt megvolt minden (root, CWM,navi,stb.) még azt a bizonyos APN problémát is megoldottam rövid idő alatt, de nem is ez a lényeg!..... Az amit az előző postomban leírtam!
-
gipsztigris
addikt
Ha csupán a szintetikus tudását nézed a készüléknek, akkor igazad lehet, de ahogy olvasom a kezedben még nem tartottál ilyet!
Nekem volt belőle, és az egész összességében erősen "gyerekjáték" feelinget áraszt. Olyan műanyagos, olyan bizonytalan az egész. A kék csík nagyon nem való az oldalára.Nincs meg az az érzése az embernek, hogy egy stabil, masszívan összerakott telefont tart a kézben. Egy-két napig hordtam én is magammal (alapvetően a Fiamnak vettem) de pl. nem mertem zsebre tenni, mert attól féltem, hogy ha leülök valami baja lesz. A kapacitív gombok hiányát biztosan meg lehet szokni, de a "kockás" textúrát az érintőképernyőn már nehezebben.
Namindegy! Számomra ilyen volt a telefon, lehet, hogy másnak nincs meg ez az érzése. A leírtaktól eltekintve tényleg egy nagyon erős, jól optimalizált hardvert sikerült belerakni a gyártóknak ami a Tegra3-as LG-met igencsak szorongatta minden tekintetben. -
gipsztigris
addikt
válasz
fcsabika1 #1325 üzenetére
Ez itt erősen off téma, de biztosan neked van igazad. Az SG post egy opció ami nem minden terméknél és árusnál választható.
Ha gondolod, csinálok egy képernyőmentést az éppen úton lévő cuccaimról. Van köztük 40 napja úton lévő áru.
Szóval, ahol van SG post ott azt kell választani, de sajnos nem mindenhol van. -
gipsztigris
addikt
Van ennek a kérdésnek saját topikja. Ott tapasztaltabb emberek tudnak segíteni.
-
gipsztigris
addikt
Ha van sok időd akkor rendelj az Aliról!
Sajnos túl azon, hogy nagyon oda kell figyelni kitől vásárolsz, mert az ali egy gyűjtőoldal (mint az ebay). Paypal fizetés kizárt, saját fizetőrendszer (alipal) kártyával tudsz fizetni, és mindemellett 15-60 napot írnak a szállításra (free shipping). A negyven napon túli szállítási idő teljesen standard.
-
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
fcsabika1 #1239 üzenetére
Ezeket a csökkentett órajeles dolgokat szeretem nagyon!
Ha valaki alapból vissza akarja venni a teljesítményt annak nem kell erős telefon! Venni kell egy single core 600MHz-es készüléket, és majd lehet vele száguldozni hosszú akkuidővel!
Akkuidő meghosszabbítás teljesítménycsökkenés nélküli módszerei szerintem:
- fényerő 50%-ra csökkentése. (ha csak nagyon szükséges akkor kell megemelni a fényerőt) Automata fényerőszabályozás szerintem nem működik jól a Haierben. Lassan reagál.
- 3G csak akkor legyen bekapcsolva, ha kell a mobilnet.
- Wi-Fi, GPS, és Bluetooth alapból kikapcsolva, szükség szerint bekapcsolni.
- esetleg ha rootolt, lehet használni a Greenify-t ami úgy fagyasztja a kiválasztott programokat, hogy azok bármikor elindíthatók, de kilépés után nem indítják el a procit, nem ébresztik a kijelzőt. Ezzel is lehet rengeteg akkuidőt spórolni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ed3r_X_ #1126 üzenetére
Konkrétan nem volt egyszerre a kezeim közt MTK6589 és Haier, viszont egyszerre volt a kezeim közt Haier W910 és LG 4X HD (Tegra 3-as) és bizony fájdalom, de a Haier gyorsabb és smoothabb volt mint az LG.
Ugyanazzal a böngészővel teszteltem mindkettőt (Dolphin v10.0) és egy-két másodpercet simán rávert az LG-re ez a vaczak kínai! El is adtam gyorsan, hogy ne alázza az LG-met. -
gipsztigris
addikt
Aki tudja használni Ezt a képet valamire, az használja !
-
gipsztigris
addikt
válasz
tfalcon96 #929 üzenetére
Nem gondolom,hogy azért annyira halálos betegség lenne a fényereje!
Összeraktam az LG P880-al (aminek köztudott az egyik legerősebb fényereje van kb. 550nit) és mindkettő full fényerőn nap rásütve. Nem volt annyira rossz! Láttam ennél sokkal gyengébb kijelzőket is.
Mondjuk, majdnem sötét szobában azért már markánsabb a különbség a két készülék fényereje között.
-
gipsztigris
addikt
Nézte valaki a frissült Antutu-t?
Anélkül, hogy bármit csináltunk volna a telefonnal, egyszer csak úgy ötezret erősödött a gépünk!A régivel épp, hogy 10 ezer alatt volt, most meg többet kapott, mint a Tegra 3-as LG P880-am.
Szóval, ez engem arról győzött meg csupán, hogy sz@rt sem érnek a különböző benchmark tesztek! -
gipsztigris
addikt
Nem feltétlenül vacak minőség, hanem lehet, hogy a Cubotnak polarizált a kijelzője. Ha két polarizált dolgot egymásra merőlegesen elforgatsz akkor nem fogod látni vagy nem fogsz rajta átlátni. A sima folyadékkristályos kijelzők is polarizáltak ezért nem látjuk 90°-al elfordítva polarizált szemüvegen keresztül.
De ha van a családban két darab polarizált szemüveg, és az egyiket a másik elé teszed 90°-al elfordítva, akkor semmit sem fogsz látni a szemüvegeken keresztül. . -
gipsztigris
addikt
Érdekes amit írsz! A polarizált lencse csak a hagyományos monokróm lcd-ket szokta "láthatatlanná" tenni! Régi telefonok, kvarcórák lcd-je, stb.
Polaroid szemüveggel most próbáltam és álló és fekvő módban is teljesen látható az LCD. Ugyanúgy látható, mint az LG 4X HD kijelzője. -
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
weinmaker #727 üzenetére
csináltam egy videót a működéséről. [link]
Konkrétan ez egy T-Mobile Move készülék, de a lényeg ugyanaz. USB hibakeresés be, majd feldugod a készüléket, felismeri, majd root. És készüléktől függően fél perctől másfél-két percig dolgozik.
(#733) madrac
Nem tudom mekkora a méret, mert a Fiam elvette a telefont.
Ha előkerül a gyerek akkor megnézem.
-
gipsztigris
addikt
Nem kell előszedni, csupán megérinteni a csíkot és előugrik a virtuális gombsor (megjegyzem a csík érzékenysége kalibrálható).
Mondjuk, ha nem rootolt a teló akkor bachatod! Ne a framaroot-ot használd, hanem az Eroot_V1.3.4.exe-t. Azzal full root-ot tudsz csinálni.
A töltő megegyezik a lányom iPhone4-es gyári töltőjével (persze zsinór nélkül). -
gipsztigris
addikt
Korrekt összehasonlítás!
Szerintem a Haier az egyik legjobb készülék lenne, ha a készülékház anyaga nem ment volna el a Barbie játékok felé. Ettől eltekintve az összerakás pontos, nincsenek hézagok, a nyikorgás is csupán az anyagminőség miatt fordul elő időnként.
.....és tényleg! A doboz alján ott vigyorog a fólia! -
gipsztigris
addikt
A GPS teljesen korrekt! Gondolom kipróbáltad wifi és 3G nélkül is. Nálam full hidegen első indítás után cca. 20 másodperc alatt talált fixet a pr.moval.
Tetszik, hogy annyi szenzor van benne, mint égen a csillag. És ráadásul jó minőségű (Bosch és Qualcomm). Még zajmérő is van benne. :-)
A kijelző tablet jellege egy kicsit zavar (a virtuális gombok) de meg lehet szokni szerintem. Hangerő iszonyatos (hál'Istennek) még a navi tts hangja mellett is. Egyszóval akár belpiacos modell, akár nem, szerintem bármelyik hazai szolgáltató kínálatában megállná a helyét még akkor is ha nem "alsópolcos" ára lenne hanem egy kicsit drágább. -
gipsztigris
addikt
Én marhára meg vagyok nyugodva! Nem szoktam idegeskedni, főleg nem az egyértelmű dolgok miatt.
Szóval, a fizikai 1GB, 1-nek (pontosabban majdnem 1-nek) fog látszódni. A fizikai 700 pedig 700-nak. Ennyi!
Ezek szerint pl. az elixir is hülyén számol, mert az Elixir2 szerint is a "rendszerben található ÖSSZES memória 671 MB", ugye? -
gipsztigris
addikt
Miért raktak a Samsungokba 750 megát?
Nézzétek! Egy biztos! Hogy mennyi virtuális memóriát használ az egy dolog, de a fizikai RAM chip méretén ugyebár nehéz változtatni. Ha egy gigás modul került bele, akkor egy gigát fog látni, függetlenül attól, hogy mi és mennyit használ belőle. Többet ez ügyben nem kívánok szólni, mert csak off lesz belőle, de SZERINTEM ebben NINCS 1 GB RAM!....de ettől még jó kis telefon ez.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #650 üzenetére
Nos!
-Root megvan, CWM Recovery_v2 fent van. (köszönet érte a készítőknek)
-Gyári ROM lementve CWM-el. - érdekes, hogy a mentési dátumot elrontotta a CWM. (1970-12-30.22.36.2) néven mentette el a backup mappát.
-Érdekes, hogy a leírással ellentétben csak 700 MB RAM áll rendelkezésre.Elsőre ami nem tetszik, hogy valami elb@szott érintőpanelt tettek bele! A Sony telefonokon volt szokás, hogy egy bizonyos szögből nézbe a kijelzőt pici pontok látszódtak egy négyzetrács mentén. Itt sokkal rosszabb, mert valami fura csíkos-kockás textúra jön elő, de leginkább csak kikapcsolt kijelző mellett látható....gondolom másnál is így van. A használati értékét nem befolyásolja, csak miután a Sonynál qrvára zavart, itt is egyből kiszúrtam a furcsaságot.
Kérdés.
Melyik JB Romot érdemes feltenni, amiben a legkevesebb bug van? -
gipsztigris
addikt
Na, megérkezett az enyém is!
Egyelőre kibontás, belakás, tesztelés......
-
-
gipsztigris
addikt
Ez erősen memóriafüggő dolog szerintem. Ha kevés alkalmazás fut, esetleg nemrég lett újraindítva a teló akkor biztosan tudnia kell, hiszen napi szinten így használtam a telefonjaimat. Viszont van (volt) olyan helyzet amikor nem hajlandó felébredni a Pr.mo a háttérből csak úgy ha kényszerítem a bezárást és újraindítom.
-
gipsztigris
addikt
Igazán nem szeretnék beleszólni, de nem tudom megállni!
Minden vitában van egy pont ahol még méltósággal vissza lehet vonulni még akkor is, ha az illetőnek nagyon nem volt igaza! Azt látom, hogy ezt a pontot már régen átlépte Madrac fórumtárs. -
gipsztigris
addikt
Na! Küldtek tracking numbert.
Csak azt nem értem, hogy miért a Svéd postával küldték?
.....vagy lehet, hogy kamu számot küldtek? Mert a dx.com rendszeresen kamu számot küld először (gondolom, hogy megnyugodjon a paraszt) majd pár nap múlva egyszer csak megváltozik a szám a valódira.
-
gipsztigris
addikt
Hogy milyen hiszemben voltál arról nem igazán tehetek!
Azt gondolom, hogy kérdezni is és válaszolni is megtanultam. Csak az a baj néhány emberrel, (tisztelet a kivételnek) hogy nem a feltett kérdésre válaszol, hanem a válaszba belevesz olyan dolgokat is amire a kérdező nem volt kíváncsi, vagy visszakérdez.
Szóval ismét felteszem ugyanezt a kérdést: "A kereskedő oldalán az van írva, hogy Android 4.0.
Tényleg ICS van rajta, vagy csak elírás?"Erre mit válaszolsz?....... "Miért lenne elírás?"
Ahelyett, hogy egy IGEN vagy NEM választ adtál volna. Namindegy! Úgy látszik ebben a qrva melegben mindnyájunk toleranciaküszöbe meglehetősen alacsony lett.
-
-
gipsztigris
addikt
A kereskedő oldalán az van írva, hogy Android 4.0.
Tényleg ICS van rajta, vagy csak elírás? -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Mai napon én is vettem egyet a Fiamnak! Szerintem minőségi csere lesz az Xperia Arc S után.
Remélem gyorsan ideér és tényleg olyan jó lesz mint amilyennek mondják!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN