- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhstyle
tag
válasz
gipsztigris #1241 üzenetére
igen ezen énis gondolkoztam már.. hisz ha előveszem a készüléket és nem kikapcsolt kijelzővel van akkor már
nyúzommármint ezt úgy értem , hogy olyan dolgokat csinálok ahova kell a teljesítmény és , hogy smooth legyen a sztori kell a 2x1.5 ghz. mert probáltam visszavenni de fokozatosan lassul minden
és ha az ember egyszer megszokja , hogy valami piszok gyors akkor már nem szivesen vált lassabbra
legalábbis én. a kijelző fényerő 50%ra állítása tényleg jó 5let. az adatkommunikációs dolgokat csak akkor használom ha épp tényleg használom. de igazából akkor merül csak , ha olyan játékokkal játszom amik kihasználják igencsak a nyers erőt ami van benne.. az meg ugye zabálja az akkut ami teljesen érthető. szóval nincs mese kevesebbet kell GTA-zzak meg real racing 3azzak ha nem akarom h pár óra alatt kimuljon
(vagy külső akku.) és szerintem nincs olyan okostelefon ami maximális terhelés mellet olyan sokkal jobban bírná
szóval nincs baj.
Nagyon megvagyok vele elégedve különben.Érdekesség ha oldalrol nézem a kijelzőt (vagyis az üveget ami felette van ) ilyen fura mintázatot látok rajta ami amúgy nehezen észrevehető használat közbe még nemis sikerült. az a Gorilla Glass miatt van ? vagy miért ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest