Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dhstyle

tag

válasz gipsztigris #1241 üzenetére

igen ezen énis gondolkoztam már.. hisz ha előveszem a készüléket és nem kikapcsolt kijelzővel van akkor már
    nyúzom :D mármint ezt úgy értem , hogy olyan dolgokat csinálok ahova kell a teljesítmény és , hogy smooth legyen a sztori kell a 2x1.5 ghz. mert probáltam visszavenni de fokozatosan lassul minden :) és ha az ember egyszer megszokja , hogy valami piszok gyors akkor már nem szivesen vált lassabbra :D legalábbis én. a kijelző fényerő 50%ra állítása tényleg jó 5let. az adatkommunikációs dolgokat csak akkor használom ha épp tényleg használom. de igazából akkor merül csak , ha olyan játékokkal játszom amik kihasználják igencsak a nyers erőt ami van benne.. az meg ugye zabálja az akkut ami teljesen érthető. szóval nincs mese kevesebbet kell GTA-zzak meg real racing 3azzak ha nem akarom h pár óra alatt kimuljon :D (vagy külső akku.) és szerintem nincs olyan okostelefon ami maximális terhelés mellet olyan sokkal jobban bírná :) szóval nincs baj.
    Nagyon megvagyok vele elégedve különben.

Érdekesség ha oldalrol nézem a kijelzőt (vagyis az üveget ami felette van ) ilyen fura mintázatot látok rajta ami amúgy nehezen észrevehető használat közbe még nemis sikerült. az a Gorilla Glass miatt van ? vagy miért ?

Új hozzászólás Aktív témák