- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #715 üzenetére
Lassan, de biztosan eljutok odáig is
Egyelőre a mentéssel vagyok elfoglalva.. Írtad hogy lementetted az itteni v2-es cwm-el a gyári romot. Mekkora lett neked benne a lementett recovery.img file? Mert nálam 12 megás lett.. noha minden romban csak 6-7 megás
Egyelőre más partíció mentési módszert nem találtamKérdés hogy ugyanaz-e a töltő belseje is mint az Iphone-é, de ezt szerintem nem fogjuk megtudni. Az túl sok bizalomra nem ad okot, hogy 1 dollárért vagy még annyiért se vágják hozzá az emberhez.
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #715 üzenetére
Off: Légyszives segíts abban, hogy hogyan működik ez az e-root. Elindítottam, kiírta a telefon típusát, majd kipipálta az első három lehetőséget, a negyedik inaktív volt. Minek kell történnie, vagy kell valamire kattintani?
On:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest