- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Ez tudvalevő, hogy majd minden készülékhez gagyi fülhallgatót adnak, ez nem érv. Én például ki se bontottam, bár nem is telefonnal hallgatok zenét. Erre egy céleszköz sokkal jobban megfelel számomra, bár az aksija mostmár annak se túl acélos (mp3 lejtászó), és azt végképp nem lehet cserélni benne, pedig iszonyúan eltalált jó kis cucc...
Ugyanez érvényes a hozzá adott gagyi 1 dolláros töltőre is. (a nem gyári Haier töltőre gondolok) Lehetnek vele komoly problémák, mint ahogy volt rá példa is amiről beszámoltak. Ezért vettem egy szuper gyári Nokia töltőt mobil szolgáltatónál, és nem is volt olyan drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy kifejezetten jó készüléket kaphatunk a pénzünkért: erős hardver, jó kijelző, részben víz- és porálló.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest